Current time in Vietnam:
Norwegian

Vietnamesisk visum på nett – en ideell og optimal valg

Søknad om Visa har nå blitt meget enkelt som folk har både online samt offline modus som har vist en enorm økning i antall personer som søker det. Det er noen få land der du ikke trenger noen form for Visa. Men når du reiser til Vietnam vil du definitivt trenger det og slik at du må være fullt utstyrt med alle krav som må oppfylles slik at du er i stand til å motta den i tide. For å få visum for Vietnam kan du enten ha en transittvisum for folk som oppholder seg i ca 72 timer, eller i andre tilfeller trenger du en permanent visum bare.

I de fleste landene er det sett at Visa utstedes bare for en kort tid og da kan det forlenges for en periode på seks måneder eller i noen tilfeller opp til ett år. Samme er tilfelle med visum for Vietnam, der minimum perioden er på tre måneder bare, men hvis du ønsker å få lengre tid kan du få det fra USA der tiden forlenges til ti år. Men for fem års periode er det mer enn 18 land som vil hjelpe deg til å utstede visum til dette landet for flere grunner. Du må angi grunn som du ønsker visum.

Bortsett fra forhold som utskrives på Visas du også forskjellige typer visum for Vietnam. Du har enkel oppføring visum og du selv har flere innreisevisum og det avhenger av dine behov med hensyn til hvilken type visum du ønsker. Man kan søke om visum, enten for en enkelt person eller for gruppen visum. Selv frist er en avgjørende faktor som for hver type du har angitt tid varighet og det er løst.  Gjennom internett vil du få fullstendig retningslinjer om visum og tid varighet som hver enkelt gir. Derfor kan du gå med noen alternativ som du liker og vil være egnet for deg.

I tilfelle du har noen tvil eller spørsmål knyttet til visum for Vietnam

kan du besøke den offisielle nettsiden hvor du kan samle all slags informasjon som du ønsker. Det er mange nettsteder som gir deg informasjon om ulike visa samt behov og formaliteter som må være ferdig i tide. Du vil komme over forskjellige alternativer som du kan velge den mest passende en.  Det er strenge regler og forskrifter som må følges og slik at du kan bruke noen av midlene som vil være passende for deg. Dermed på denne måten kan du samle så mye informasjon du ønsker å få, og du vil sikkert bli fornøyd fra den.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.