Current time in Vietnam:
Norwegian

Vietnam visum på flyplassen eller på ambassaden?

Hvis vi har en gyldig pass som er stemplet før avreise så vi kan få innreisevisum etter plassen vi ønsker å gå. Hvis vi ønsker å dra til Vietnam, må vi søke om Vietnam Visa til ambassaden i Vietnam før avreise eller konsulat i landet vårt. Visum for innreise er vanskelig å arrangere hvis Vietnam ambassaden ikke er kontaktet i en bestemt måte. For å unngå prosessuelle forsinkelser, som skjer noen ganger med godkjenning av visum ved ambassader utenfor Vietnam, kan vi søke på nettet før vår ankomst til Vietnam.

Når vi forberede vår tur til Vietnam eller ønsker å bo der da innreisevisum er ikke det viktigste oppgave, men det bør være det aller første oppgaven skal være ferdig. Det oppleves av noen besøkende som å få Visa tar mye tid, og det er litt komplisert prosess. Men nå Vietnam er åpen og blir forberede seg til å ønske oss velkommen varmt. For å få innreisevisum til Vietnam, må vi søke Vietnam konsulatet eller ambassaden i landet vårt. For de som ønsker å unngå prosedyren med den lokale ambassaden i Vietnam som er noen ganger veldig forlengelse, bør vi gjøre prior ordninger for å få Vietnam Visa ved ankomst. Av Utlendingsnemnda avdeling Vietnam, er denne tjenesten lovlig og støttet for oss.

De som reiser med visum ved ankomst, må betale to typer avgifter, dvs. stempling gebyr og serviceavgift. Gebyret som betales direkte av besøkende til Utlendingsnemnda ved besøkendes ankomst er stempling gebyr. Tjenesten betales online før du reiser for å få godkjenning brev av visum utstedt av Utlendingsdirektoratet avdelingen av Vietnam. Det er få enkle trinn for å få visum ved ankomst. Vi bør fylle sikre online skjema som vil bare ta noen minutter. Vi bør betale serviceavgift for Visa etter å ha bekreftet og foredling av opplysningene. Vi bør få “godkjenning brev om visum” innen to virkedager. Vi kan plukke Vietnam visum på flyplassen eller på ambassaden. Vår visum ved ankomst skal stemples i flyplassen eller ved ambassaden i Vietnam.

Vi trenger ikke å søke om visum gjennom Vietnam ambassaden nå dagene. Vi må fylle ut søknadsskjemaet og det er veldig enkelt og lett å gjøre dette. Etter endt skjema må vi betale avgiften. De vil sende oss førgodkjent brevet som er å ha en kode for å plukke opp Vietnam visum på flyplassen. For å søke om Visa, er noe informasjon som er nødvendig slik som fullt navn, som er i passet, fødselsdato, kjønn, mann eller kvinne, passnummer, nasjonalitet avreisedato, ankomst flynummer og ankomst dato. Til Vietnam Innvandring avdeling, vil denne informasjonen bli sende og brev av besøket vil bli utstedt ved ankomst vår. Skanningen kopi eller faks blir sendt på vår e-postadresse. Med dette brevet vil vi få lov til å styre på vår ankomst til Vietnam gjøre vårt besøk morsommere.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.