Current time in Vietnam:
Norwegian

Vietnam innreise visum

Reisende må søke om Vietnam innreisevisum om de vil reise inn i Vietnam. Det kreves ikke turistvisum for å reise til Vietnam for statsborgere fra landene nedenfor:

Det kreves ikke Vietnam innreisevisum for reise i Vietnam i mindre enn 30 dager for innehavere av pass fra Thailand, Filipinene, Malaysia, Singapore, Indonesia, Myanmar, Kambodsja, Brunei og Laos. Vennligst husk å søke om Vietnam innreisevisum om du ønsker opphold på mer enn 30 dager.

Det kreves ikke Vietnam innreisevisum for reise i Vietnam i mindre enn 15 dager for innehavere av pass fra Japan, Sør Korea, Sverige, Norge, Danmark, Finland og Russland. Vennligst husk å søke om Vietnam innreisevisum om du ønsker opphold på mer enn 15 dager.

Statsborgere fra andre land som ikke er nevnt må søke om Vietnam innreisevisum fro innreise i Vietnam for å unngå problem med reisen til Vietnam.

Det er 2 måter å søke om Vietnam innreisevisum:

1/ Søk om Vietnam innreisevisum gjennom vietnamesisk ambassade eller konsulat i ditt hjemland

2/ Søk online gjennom en autorisert agent for å få godkjenningsbrev til å hente ut ditt Vietnam visum ved ankomst på internasjonal flyplass i Vietnam. Godkjenningsbrevet er en godkjennelse fra Vietnam Immigration Department (vietnamesiske myndigheter) som tillater deg å hente ut ditt visum ved ankomst på flyplass i Vietnam. Agenten vil samle dine personlige opplysninger for Vietnam innreisevisum og deretter sende det til Vietnam Immigration Department for å få godkjenningsbrev til deg.

Vennligst send en e-post til info@vietnamimmigration.com om du ønsker godkjenningsbrev for Vietnam innreisevisum ved ankomst i Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.