Current time in Vietnam:
Norwegian

Den siste måten å få visum til Vietnam

Den siste måten å få visum for Vietnam er gjennom et nettsted. Dette anlegget er tilgjengelig for bare de som reiser med fly. For denne prosedyren må du gå på nettet til et nettsted for visum tjeneste Vietnam og følg fire trinn som vil garantere at du får din visum ved ankomst til enhver Vietnam internasjonale flyplass. Hele prosessen kan være ferdig i 2 dager og i nødssituasjoner kan det gjøres på en dag.

Det første trinnet innebærer å fylle ut søknadsskjemaet som du kan veldig enkelt laste ned fra nettet nettstedet. Fyll skjemaet nøye gi alle detaljer og send den til visum tjenesten du vil bruke. Den påfølgende trinnet innebærer å kontrollere at informasjonen du har oppgitt i søknadsskjemaet og å betale serviceavgift. Denne avgiften er betalt gjennom pålitelige tredjeparter, for eksempel Paypal, WU eller Xoom. Disse tjenestene ville beholde pengene trygt. Du vil da motta en bekreftelse på at søknaden har blitt sendt til den aktuelle bedriften. Informasjonen som du har gitt blir så sendt til Utlendingsnemnda avdeling ligger i Vietnam for å få en godkjenning brev.

En godkjenning brev for visum vil bli sendt via e-post etter varighet på to dager. Du må ta en utskrift av godkjenning brevet sammen med deg mens ombordstigning på flyet til Vietnam. Du ville være nødvendig for å produsere dette brevet ved ankomst på noen av Vietnams internasjonale flyplasser. Utlendingsnemnda avdeling i Vietnam sender godkjenning brev (original) til den aktuelle visum selskapet så vel som en faks blir sendt til Utlendingsdirektoratet kontor. Så selv om bokstaven du bærer er bare en utskrift er det fremdeles akseptert som den vietnamesiske Innvandring avdeling er meget spesiell og streng om screening visumsøknader.

Det siste trinnet innebærer å få visum stemplet i passet. Ved ankomst på flyplassen én kreves for å fullføre visum skjema ved å fylle i detaljene, feste til bilder og betale gebyret for visum stemple til offiser i Utlendingsdirektoratet. Mengden stempling avgift er i henhold til type visum det søkes om. Visum kan være for varigheten av en måned, tre måneder, enkelt oppføring eller flere innreisevisum. Godkjenningen brevet for visum bør oppbevares.

Når man søker om et online visum for Vietnam han må huske å bære følgende sammen med ham. To identiske bilder av 2X2 tommers størrelse ideelt tatt i de siste seks månedene. Fotografiene kan være farget eller i svart og hvitt. Bildet skal vise forfra hele ansiktet og ha en off white eller hvit bakgrunn. Normal antrekk bør brukes for fotografiet uten hodeplagg som kan hindre hårfestet eller hår. I tilfelle man normalt bærer briller, parykk eller høreapparat så de trenger å bæres i fotografiet.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.