Current time in Vietnam:
Norwegian

Enkel og grei prosedyre for å bestille for en Vietnam visum

I dag i den avanserte verden av informasjonsteknologi noen fra hvor som helst kan få visumet for Vietnam via internett. Du kan bare logge inn på noen anerkjente nettsteder håndtere visum til Vietnam og for at visum online. Her trenger du ikke å vente og kaste bort din dyrebare tid som du vanligvis gjør når du søker gjennom vietnamesisk ambassader i landet ditt. Det er veldig enkel og grei prosedyre å bestille for en Vietnam visum her. Du bare nødt til å markere en mail for Vietnam visum og du vil motta din stemplet visum ved ankomst til flyplassen. Interessante delen er at hele prosessen tar bare 12 til 24 arbeidstimer, men dette er kun aktuelt for presserende situasjoner. Så, gå på nettet og søke om visum til Vietnam nå. Men det er visse pekere som skal vurderes når man søker om visum til Vietnam.

For det første må du få visum koden. Det finnes hovedsakelig to metoder for å få visum kode. Enten kan du søke visum til Vietnam besøke noen konsulater ligger i ditt land eller annet du kan direkte bruke det fra Vietnam ambassade i landet ditt. Men husk, stempling avgifter er det viktigste å få visum kode, og du må sikre at det i tidligere. Hvert land har sin egen sats for stempling avgifter så gjør det klart ved utstedelse av enheten før påføring. Men de normale stempling avgifter er $ 50.

Men når du søker gjennom alle kjent nettsted vil du få visum for Vietnam beleilig. Her får du en mulighet til å søke om visum koden direkte fra Vietnam Immigrasjonens kontor. Og etter søknad, vil utlendingsforskriften offiserene være ansvarlig for å sende godkjenning kode av visum til ambassaden i Vietnam av landet ditt. Nå eneste du trenger å gjøre er å produsere gyldig pass i Vietnam ambassaden i landet ditt, og de ​​vil gi deg visum for Vietnam. Utlendingsmyndighetene offiserer vil normalt ta 48 arbeidstimer å sende visum koden til ambassaden. Så, anbefales det at etter søknad om visum koden bør du gå minst etter 48 timer for å motta ditt visum koden fra ambassaden. I løpet av disse 48 timene ambassaden sjekker informasjonen du har gitt med utlendingsforskriften avdeling.

Å gå videre på visumgodkjenningen koden du blir bedt om å betale tjenesteavgifter enten via kredittkort eller via nettbank. Men du må betale stempling avgifter direkte mot utstedelse enhet av ambassaden å få visum koden. Som allerede nevnt at gebyrene kan variere avhengig av land du bor.

Det er noen utvalgte land der prosedyren for å få visum for Vietnam er forholdsvis enkel og rask. Noen av disse landene er Kambodsja, Laos og Kina. Derfor anbefales det at for å få visum godkjenning koden du må besøke ambassaden i personen. Og resten av prosedyren kan håndteres gjennom internett.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.