Current time in Vietnam:
Norwegian

Perfekt måte å få visum for inngåelse Vietnam

Hvis du ønsker å få visum til Vietnam, da visum ved ankomst er en av de perfekte måter for deg å AP på nettet som du reiser med fly. Du trenger ikke å møte tilsynelatende endeløse problemer og forlengelse prosedyrer uten ekstra kostnader i tillegg. Foruten å være legitim, er det støttet av vietnamesisk Utlendingsdirektoratet avdeling. Du trenger bare å jobbe på noen grunnleggende med visum tjeneste for Vietnam ved å bruke nettet. Blant de fire trinnene som du trenger for søknadsprosessen, det tar bare to av de virkedager med unntak av akutte situasjoner der en eneste d ja er nok for gjennomføring av arbeidet ditt. Foruten å fylle søknadsskjema for visum, må du betale serviceavgift for å få godkjenning brevet og du endelig få visum-at-ankomst. Den grunnleggende tingene som må påfylling i søknadsskjema med alle personlige opplysninger som dette skjemaet sendes på forhånd via e-post.

Dernest må du bekrefte opplysningene sammen med betalende serviceavgift og etter å gjøre det, du vil få bekreftelse på skjemaet blir sendt. Tjenesten gebyr utbetales vanligvis gjennom pålitelige kredittkort med Gate2shop betaling gate alternativet. Betaling kan også gjøres ved hjelp Visacard, MasterCard, DinnersCards og SwitchCards eller SoloCards eller Paypal også. Til slutt all informasjon går direkte gjennom Vietnam Innvandring avdeling for å få deres godkjenning i form av brev også. Du vil bli varslet via e-post som visumgodkjenningen brevet sendes etter en periode på to dager.

Deretter for å få visum til Vietnam, må du ta med til ankomst flyplassen i Vietnam etter å få sin utskrift. Visa Selskapet får opprinnelige brevet av godkjenning sendes fra Vietnam Immigrasjonen Department som du ankommer flyplassen. Selv om godkjenning brev av deg er i gråtoner, men det er lett akseptert, på grunn av den grunnleggende faktum at innvandring Institutt nøye overvåker skjermer og sjekker din søknad.

Til slutt alt du trenger er å få visum stemplet du trenger ikke å bekymre deg i det hele tatt. På din ankomst til flyplassen i Vietnam må du få visum stemplet i passet ved å vise til “Landing Visa Counter” dermed fyller ut skjemaet for visum sammen med feste bildene og til slutt betale stempling gebyr for visum til offiser ved Utlendingsdirektoratet. Gebyrene varierer med varigheten av oppholdet ditt. Det er mange nettsteder der du kan det mest hensiktsmessige, oppdatert og autentisk informasjon på bekvemmeligheten av din tid og sted. Disse nettstedene vil gi deg en komplett oversikt om hvert enkelt problem av deg og dermed gjør deg avslappet. Visum til Vietnam har blitt svært enkelt å få tak og enkel prosess som har blitt forklart kan holde deg unna problemer av å skaffe visum.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.