Current time in Vietnam:
Norwegian

Hvordan få visum til Vietnam?

Det er 2 muligheter for å få visum til Vietnam

1/ Få Vietnam visum på en vietnamesisk ambassade før du ankommer Vietnam. Du kan besøke en vietnamesisk ambassade for å søke om Vietnam visum, eller du kan få visumet ditt stemplet i passet på en vietnamesisk ambassade med et godkjenningsbrev fra Vietnam Immigration Department, brevet har en kode for henting av visum på en vietnamesisk ambassade. For å få godkjenningsbrevet, kan du søke på www.vietnamimmigration.com eller kontakte hvilket som helst reisebyrå i Vietnam. De vil ordne et godkjenningsbrev for deg, du betaler kun et lite servicegebyr. Vennligst legg til spesielt ønske om å hente visum på ambassade eller send e-post til info@vietnamimmigration.com.

2/ Få Vietnam visum ved ankomst i Vietnam (hente Vietnam visum på ankomstflyplass). Dette er enkelt og lett, men folk kjenner ikke så godt til denne muligheten. Du kan forhøre deg med hvilket som helst reisebyrå i Vietnam eller søke online på www.vietnamimmigration.com ved å klikke på send visum søknad online. Vi sender deg så et godkjenningsbrev for Vietnam visum som hentes ved ankomst på flyplass i Vietnam. Vi anbefaler deg å velge å velge Vietnam visum som hentes ved ankomst på flyplass i Vietnam. Å hente sitt visum på en av Vietnams internasjonale er enkelt, lett, pålitelig og krever ingen tilleggskostnader. Dette er lovlig og mer praktisk, nå som Vietnam oppfordrer flere reisende og forretningsfolk til å besøke Vietnam. Ved å tillate visum som hentes ved ankomst, håper Vietnam på mer turisme og at flere investorer vil komme å oppleve Vietnam og nyte freden i Vietnam.

Merk:

Vi vil automatisk ordne visum til Vietnam ved ankomst om det ikke er noen spesielle ønsker. Vennligst informer oss på e-post info@vietnamimmigration.com om du ønsker å få ditt visum stemplet på en vietnamesisk ambassade.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.