Current time in Vietnam:
Norwegian

Hvordan få vietnamesisk visum uten å gå til ambassaden

Hvis du ønsker å besøke Vietnam så er det et grunnleggende krav om Vietnam visum. Selvfølgelig hvis du bor i et land som har en forståelse med Vietnam regjering gjennom ensidig eller bilateral fritak av visum er det et turist Vietnam visum som kreves. Turist Vietnam visum utstedt i dette tilfellet, står gyldig i minst et tidsrom av femten dager til en måned.

Hvis du er blant dem som liker å unnslippe de åpenbare lange og aldri slutter visum søknadsprosedyrene med lokal ambassade i Vietnam, så ta en sukk av lettelse som forkynnelse av Vietnam Visa-On-Arrival har kommet til unnsetning. Det elektroniske søknad om visum for Vietnam er helt lovlig og avdelingen fungerer med full støtte mottatt fra innvandring avdeling Vietnam. Det er flere visum alternativer som visum ved ankomst for en måned (enkel), visum ved ankomst for en måned (flere), visum ved ankomst tre måneder (enkel) og visum ved ankomst for tre måneder (flere).

Det er også sterkt anbefalt at en person skal utøve mulighet til å plukke den Vietnam visum ved ankomst som ser dette alternativet som praktisk, det er bokstavelig talt ingen anklager om du ikke klarer å få visum, og det påløper ingen ekstra kostnader involvert. Det er en ny måte å plukke opp visumet. Prosessen inkluderer å bestille visum online når du reiser med fly. Et individ trenger å gå online og søke tjenester om visum yte service for Vietnam. Hele prosessen vil ta to virkedager. I tilfelle en nødsituasjon eller dersom noen presserende situasjon oppstår så vil visum prosessen i dette tilfellet gjøres på en dag. Hele prosessen er delt opp i fire trinn.

I det første trinnet må du fylle ut et søknadsskjema som er lastet opp på nettsiden. I søknadsskjemaet kreves det at du fyller nødvendig personlige opplysninger og sender det ved å sende en e-post til Visa tjenestene du velger. På bekreftelse av dine personlige opplysninger og annen nødvendig informasjon vil du bli bedt om å betale en serviceavgift. Gebyrene kan betales ved hjelp av noen troverdige tredjeparter som WU, Xoom, PayPal etc. etter å ha mottatt betalingen for visumet. Vil  service byrå sende alle dine personlige opplysninger til innvandring avdelingen av Vietnam og gi deg den visumgodkjenning brevet i e-posten din fra den vietnamesiske regjeringen innen en frist på to dager. Det opprinnelige brevet av godkjenning sendes til visum selskapet av Utlendingsnemnda Department av Vietnam sammen med en faks til immigrasjonskontoret når du ankommer vietnamesisk flyplassen. Myndighetene der tillater oppføring selv om godkjennings brevet er i gråtoner, søknaden din er allerede veldig strengt  sjekket og undersøkt av myndighetene. Få ditt visum stempel ved å fylle ut visa skjemaet og limer inn bilde og betaler avgiften.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.