Current time in Vietnam:
Norwegian

Retningslinjer og prosedyrer for å få visum til Vietnam

Hvis du planlegger å besøke Vietnam, og har gjort nødvendige tiltak så åpenbart at du må ha også tenkte på visum søknadsprosessen. Å få visum for Vietnam selvfølgelig er den viktigste oppgaven for reisen og ofte bruker det meste av penger og tid. Mange av innbyggerne er av den oppfatning at det er en komplisert prosess. Men nå har det vært flere nye oppdateringer i prosessen, retningslinjer og prosedyrer for å få visum til Vietnam. Alle disse nye oppdateringer har gjort visumsøknaden og motta et barns oppgave. Vietnam er et vakkert sted og ønsker deg hjertelig velkommen alle om du vil besøke landet for forretninger eller fornøyelse. For å få visum må du søke på Vietnam konsulater eller ambassaden enten av deg eller ved hjelp av et reisebyrå.

En av de nye metodene for visumsøknaden inkluderer å logge seg på online visum tjenesteleverandører. På disse sidene kan man lett få all nødvendig informasjon om visum for Vietnam. På utforske videre vil du finne ut at det faktisk er en pålitelig, rask, enkel og svært kostnadseffektiv metode for visumsøknad. På disse nettstedene som tilbyr tjenesten av å gi visum online hele visum prosessen kan gjøres unna med bare innen to dager og som også i kun fire enkle trinn. Disse trinnene omfatter utfylling av søknadsskjema med personlige detaljer, betale for visum tjenesten, få godkjenning brev om visum for Vietnam og til slutt plukke opp visumet fra den internasjonale flyplassen når du ankommer.

Når du ankommer flyplassen alle dere personlige detaljer er på forhånd gransket av myndighetene på visum innvandring avdelingen. Du trenger bare å fylle ut visa form, lime du knipse og få visum stemplet. Men du må huske på at det bør være tatt innen seks måneder før ankomst, og størrelsen skal være 2×2.it kan b enten i sort eller hvitt eller farget, men viktig å være oppmerksom på er at størrelsen på bildet starter for m haken bunnen til toppen meste av hodet bør variere alt between1to13 / 8 inches. Det må være en full ansikt med en off-white eller en vanlig hvit bakgrunn.

Bildet bør ikke tas i hvilken som helst drakt bare en vanlig antrekk uten lue eller noen annen form av et hode utstyr som skjuler din hårfestet eller håret. Unngå å  ta bilde med uniform. Hvis du stadig bære en parykk, høreapparat, briller eller slike artikler så fotografiet må klikkes mens du bruker dem. Ikke ha mørke briller eller noen form for fargede linser. Bare ved å følge disse enkle retningslinjene kan du være sikker på å få visum for Vietnam på en enkel måte. Denne metoden for å skaffe visum til Vietnam er blitt svært populær dag for dag.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.