Current time in Vietnam:
Norwegian

Utvide et overskredet Vietnam Visa

Reisning globalt har blitt den mest populære aktivitet å drive for avslapping. Det er viktig å ha gyldige dokumenter som visum og pass for å unngå spenning mens du er på ferie eller i utlandet foretar haster arbeid. For eksempel bør en Vietnam turistvisum ha all relevant informasjon for å hjelpe deg unngå eventuelle hindringer på dine turer. Det er lettere å overvinne hindringene siden det er mange etablerte bedrifter som arbeider i disse viktige tjenestene. Arbeide med disse etablerte bedrifter sparer deg fra å søke om forskjellige visum for ulike land.

Det har dukket opp mange ulike måter å skaffe en Vietnam turistvisum. Når du planlegger å reise rundt Vietnam, søknad om Vietnam visum i landets Vietnam ambassade er hensiktsmessig. På den andre siden, kan du vurdere å se etter reisebyråer på nettet for å være i stand til å benytte en Vietnam turistvisum ved ankomst. Dette er fordi det er mulig å oppnå et visum ved ankomst på nettet. Den raske og mest hensiktsmessige måten å få visum til Vietnam er å søke om Vietnam visum ved ankomst. Søknad om en Vietnam visum ved ankomst er langt mye raskere i forhold til ambassadens saksbehandlingstid. Dette er enkelt opparbeidet med myndighetene på flyplassen eller dine reisebyråer. Vietnam-visum er vanligvis gyldig i 30 dager, men en gang i landet, er det mulig å enkelt utvide visumet.

For å hente det Vietnam visum ved ankomst, er det et krav å ha i besittelse av en godkjenning brev oppnådd fra Institutt Utlendingsdirektoratet i Vietnam. Dette tar vanligvis ca 3 dager før du får kopien fra reisebyråene. Brevet kan sendes enten via e-post eller på faks. Du bør ha med deg godkjenning brevet når du tar fly til Vietnam. Vietnam turistvisum stemplings prosedyren er ferdig ved ankomst til Vietnam. Videre er det mulig å raskt søke Vietnam visum på ombordstigning på fly til Vietnam. Prosessen er relativt kortere siden det kan ta omtrent en halv dag til en dag og tilstrekkelig sikrer deg din sikkerhet når du reiser.  Vietnam kontorer er vanligvis utstrekning Visum til Vietnam som er gjenstand for nær utløpsdato. Hvis du tilfeldigvis er turist, er en 5 til 7 dagers visum forlengelse saksbehandlingstid aktuelt. Ved bestilling for en presserende Vietnam visum forlengelse, med ekstra avgift og 2 dager saksbehandlingstid. Andre visum har vanligvis en behandlingstid på 5 til 7 dager.

I de fleste tilfeller, er du til slutt trygt å komme ut av landet hvis du overgår din Vietnam visum i ca 2 dager. Det er vanligvis en 48-timers grense så snart visumet utløper. Overgå en dag, og hvis dine planer er å forlenge oppholdet, kan du be om en presserende Vietnam visum fra reisebyråene .Alvoret i den Vietnam visumbehandling avhenger vanligvis på om saken haster. Hvis du allerede har overskredet for en dag, er avgiften vanligvis ekstra høy siden visum haster er svært høy i etterspørselen.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.