Current time in Vietnam:
Norwegian

Enkel måte å skaffe seg et visum for Vietnam

Reise til Vietnam kan være morsomt og spennende på samme tid. Selv om landet har vært kjent for å gi en vanskelig tid for amerikanske soldater under 60-tallet. I dag er det en åpen handel land og åpen for turister og besøkende i tillegg.

Det er derfor regjeringen i Vietnam gjorde det mulig for besøket og ville være turist til deres land har en enkel måte å skaffe seg et visum for Vietnam.

Et visum til Vietnam som nå kan brukes gjennom vietnamesiskvisumonline. I motsetning til før, har det blitt gjort mye enklere. Selv på komfort ditt eget hjem, kan du søke om visum for Vietnam. Selv om det vil bare bli overlevert til deg på din ankomst på flyplassen. Det har fremdeles komfort og bekvemmelighet at folk som brukte å besøke landet før hvor de må gjennomgå all den ventende og fallende kø bare for å få innvilget passasje til landet. Når alt er gjort og har blitt bekreftet online. Akkurat så lenge du har utskrift av forhåndsgodkjente brev, betalte de nødvendige avgifter og pass har blitt stemplet av innvandring offiser. Du kan ha den luksus av en spasertur og utforske dette uutnyttede lite land som har vært utenkelige.

For de som fremdeles har en viss skepsis, og kan tvile på legitimiteten av området, kan du være trygg på at den vietnamesiske visum nettsted er et legitimt nettsted. Det har blitt godkjent og utstedt av den vietnamesiske innvandringen avdeling for å gjøre slike elektroniske transaksjoner.

Dette er deres måte å sørge for at utlendinger, gjester og turister vil kunne besøke Vietnam med letthet og komfort. Gir deg en bedre og effektiv måte å skaffe visum til Vietnam, her på dette nettstedet kan du velge om hva slags visum du ønsker å søke om.

Alle avgifter og gebyrer er lagt ut for at du skal være oppmerksom på hvor mye du må betale. Fra serviceavgift i behandling og hvor de skal betale den, hvilken form eller modus for betaling du ønsker å erverve. Da vil de fortelle deg hvor mye du må betale for stempelet gebyr i tillegg, og vil guide deg på din online anvendelse av visum for Vietnam.

Sammen med alle disse vil du være utstyrt med en trinnvis fremgangsmåte på hva du skal gjøre. Og hvis du fortsatt har ytterligere bekymringer eller ting som må visse avklaringer. Engelsktalende kundeservice er lett tilgjengelig for å imøtekomme deg.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.