Current time in Vietnam:
Norwegian

Enkle steg for å få Vietnam visum

Vietnam er et fengslende land med frodig grønt landskap, naturskjønne veier i åssiden, naturlige sjøbukter, og vakre og fascinerende kystområder. Det er derfor et så stort antall turister strømmer til dette landet hvert år. 

Om du planlegger en reise eller bryllupsreise til dette fascinerende landet, trenger du å få visum før ankomst i Vietnam. De som forsøker komme inn i landet uten et gyldig Vietnam visum vil bli sendt tilbake til siste avreisested.

Visum og andre innreise- og utreise betingelser kan endres regelmessig, du må derfor kontakte din nærmeste vietnamesiske ambassade eller konsulat for å få den mest oppdaterte informasjonen. I utgangspunktet, er det 4 typer Vietnam visum som turistvisum, studentvisum, forretningsvisum og transittvisum. Turistvisum er gyldig for 1 måned, mens forretningsvisum er gyldig i 3 måneder, og transittvisum kun i 5 dager. Normalt ordnes studentvisum etter ankomst.

Å få Vietnam visum er ingen massiv oppgave. Her er noen enkle steg som kan hjelpe deg med å få Vietnam visum i tide.

  • Det er to muligheter for å få Vietnam visum. Den ene muligheten for å få innreisevisum er å søke på nærmeste vietnamesiske ambassade og/eller konsulat. Om det ikke er en vietnamesisk ambassade eller konsulat i ditt land, må du velge den andre muligheten som er “Visa on Arrival” (visa ved ankomst).
  • Ulikt tidligere, å få visum er ingen tidskrevende og frustrerende prosess. Med implementeringen av moderne elektronisk system for behandling av visum for reise, er det nå raskt og enkelt å få visum. Visa ved ankomst eller forhåndsordnet visum er det beste valget for turister som ikke har mye tid, ikke kan finne nærmeste vietnamesiske ambassade eller ikke vil sende sine passopplysninger i posten.
  • Først må du fylle ut online søknadskjema og bekrefte informasjonen for å få behandlet visumsøknaden. Du betaler et servicegebyr gjennom en sikker online betaling modus.
  • Innen 2 dager vil du motta et godkjenningsbrev for visum på e-post. Du må skrive ut godkjenningsbrevet og legge ved 2 passfoto i pass størrelse, dette må fremvises ved ombordstigning på flyet.
  • Når du ankommer på en internasjonal flyplass i Vietnam, må du fremvise det pre-godkjente brevet for sjekk på “landing visa counter”, her betaler du også et stempel gebyr. Vietnamesiske immigrasjons offiserer vil innen 10-15 minutter stemple ditt Vietnam visum i passet ditt.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.