Current time in Vietnam:
Norwegian

Grunnleggende Krav til Vietnam Visa Applikasjon

Det er en grunnleggende nødvendighet for reisende til Vietnam å være i besittelse av gyldig visum Vietnam som en del av oppføring og lesbarhet krav. Dette krever derfor at du lager en Vietnam visumsøknad ved utgangspunktet å komme i kontakt med ditt reisebyrå som vil være i stand til å foreta nødvendige ordninger for det samme. Alternativt kan du også besøke din vietnamesiske ambassade eller konsulat i landet ditt for visum. Slike enheter vil alltid ta litt tid å behandle søknaden din og av denne grunn bør du være tålmodig nok som du venter ditt visum. Det er essensen ved mottak av din Vietnam visum for å kontrollere både inn-og utreise dateres for  å unngå trøbbel med myndighetene under ditt besøk. Dette vil sikre at eventuelle synlige feil slettes før avreise. Dette er med tanke på at små feil kan ødelegge hele ditt Vietnam visumsøknad.

Du kan også få visum ved ankomst dette er en prosess som du må ta fatt på veien før du forlater landet for Vietnam. I hovedsak har en reisende ikke lov til å gå ombord i et fly uten det nødvendige brev av autorisasjon som viser at de vil motta visum ved ankomst. Det finnes flere online byråer som du kan verve til for hjelp til å gå gjennom denne prosessen med beundringsverdighet.

Passet er nødvendig i ditt visum for Vietnam søknad siden bevis på nasjonalitet er nødvendig. Andre detaljer inkluderer kjønn, fødselsdato, passnummer, ankomstdagen, sted for ankomst og også den forventede lengden på oppholdet. De fleste av disse byråene tar imot søknader og betaling på nettet, enten du søker på din Vietnam turistvisum eller på annen måte. Det er viktig at du forstår utbetalings retningslinjer før du fortsetter på betalingen for disse tjenestene.

Behandlingstiden for visum for Vietnam tar vanligvis to til tre virkedager. Det er viktig å sikre at du gir all korrekt informasjon om din ankomst og utreise. Det er vanligvis ingen problem med å søke om en Vietnam business visa for en dato som er flere dager før den eksakte ankomstdagen. Du kan også utvide med noen dager med hensyn til dato for avreise. Det andre er at passet bør være minst seks måneder gyldig. Det hjelper på din Vietnam visumsøknad.

Du kan få en Vietnam turistvisum, som bare er gyldig for en måned eller du kan velge en som gir mulighet til å ha flere oppføringer. Avgifter gjelder for visum for Vietnam søknad varierer i stor grad av lengden på oppholdet, formålet for turen, samt antall oppføringer. Det er viktig at du  selv kontakter generalkonsulatet i landet ditt for å vite det eksakte beløpet som gjelder for din Vietnam visum.

Det anbefales at du søker en mer langsiktig Vietnam visum i tilfelle du ikke er sikker på om den eksakte tiden du ønsker å bo i landet. Dette kan være ved å ta en tre måneders Vietnam turistvisum som vil hjelpe deg å flytte rundt uten noen bekymringer.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.