Current time in Vietnam:
Norwegian

Komme med vietnamesisk visum ved ankomst på flyplassen

Det er svært viktig å ha et visum ved reise til alle land i utlandet. Det er ikke vanskelig å få visum i disse dager nå som visum kontorene fullfører hele saken innenfor en maksimal tid  på femten dager. Dette gjelder for nesten alle nasjoner inkludert Vietnam. Vietnam visum er veldig lett å bli gitt til den personen som gir alle de riktige papirene til Visa kontorene. Forhandlingene foregår ganske effektivt og en person må få det gjort da dette er noe som er ganske sterkt anbefales av loven. Man skal ikke prøve og komme seg inn i unødvendige problemer ved å gå til et annet land uten visum. Ankomsten av en person til et annet land bør være fredelig slik at resten av oppholdet kan tilbringes i landet.

For de som reiser med fly, er det nødvendig å ha et visum med detaljer som navn, kjønn, fødselsdato, nasjonalitet og passnummer. Disse detaljene må fylles ut av personen i søknadsskjemaet, som en kan få eller laste ned fra internett. Når personen får skjemaet på nettet  kan han fylle ut riktig, og deretter med de riktige dokumentene kan han sende den til visum kontoret. Denne personen skal få alle disse formaliteter gjennomført godt på forhånd slik at han er i stand til å ha tilstrekkelig tid i hånden, før han flyttet fra ett land til et annet. Siste minutt handlinger fra ett sted til det andre bør unngås, og man bør også prøve å unngå å betale eventuelle siste liten avgifter.

Alle forhandlingene for å få et Vietnam visum kan også gjøres på nettet ved å betale en liten tjeneste gebyr, men personen må være sikker på å få bekreftelse på brevene som han mottar fra kontoret etter endt hvert trinn av visumbehandling. Han skal betale serviceavgiften først etter at han er sikker på at alle saksbehandlinger har blitt fullført, og han vil motta ett gyldig visum med et skikkelig stempel på. En person med gyldig visum kan ta nytte av å bo en dag mer i Vietnam, selv etter utløpsdatoen på visumet.

De kan også ankomme landet en dag før datoen nevnt på visum. Bevis for et ekte visum kan fikk fra visumkontoret seg i form av et visum godkjenning brev. Det er en fantastisk opplevelse for en person å gå til Vietnam som det er et godt land med en sub tropisk klima. Derfor bør man alltid prøve å gå til et sted med riktige juridiske dokumenter slik at hele oppholdet blir fredelig og lykkelig. Selv haster tjenesten er tilgjengelig for behandling av en Vietnam visum, men prøv og få alle forhandlingene avsluttet i god tid slik at personen får tilstrekkelig tid til å få visum verifisert og sjekket.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.