Current time in Vietnam:
Malay

Mendapatkan visa ke Vietnam kini mungkin hanya dalam masa 24 jam

www.vietnamimmigration.com kini telah mengumumkan bahawa mereka boleh menguruskan visa untuk ke Vietnam dalam hanya masa 24 jam. Pemohon boleh mengisi borang mereka untuk permintaan pemprosesan visa ekspres. Ini adalah amat sesuai untuk mereka yang perlu melawati Vietnam untuk perjalanan kecemasan. Kemudahan ini boleh didapati tujuh hari dalam seminggu, 24 jam sehari, tidak kira sama ada ia adalah hari Sabtu atau hari Ahad ataupun juga percutian umum.

“Pemprosesan kecemasan hanya dilakukan melalui emel buat masa ini dan bukan melalui telefon. Mendapatkan visa Vietnam adalah suatu proses yang kompleks dan mahal, dan yang lebih penting kami perlu memahami permintaan anda dengan betul. Mendapatkan butir-butir melalui emel memberikan penjelasan yang teliti,” kata seorang jurucakap di www.vietnamimmigration.com.

Selain daripada perkhidmatan visa ekspres, mereka juga pakar dalam memberikan e-visa. Apa yang pemohon perlu buat ialah hanya mengisikan borang dalam talian, membuat bayaran yang sama melalui pintu pembayaran G2S mereka dan menerima surat kelulusan daripada mereka dalam tempoh 2 hari pekerjaan. Mereka boleh mendapatkan visa mereka dicap di kaunter ‘Visa Pendaratan’ di lapangan terbang.

“Anda tidak perlu bimbang mengenai pemberian maklumat anda akan disalah gunakan. Laman ini dilindungi sepenuhnya dan sudah tentu tidak terdapat peluang untuk data anda dicurigakan,” bertambah lagi jurucakap tersebut.

Di akhir proses, pemohon diminta untuk membayar suatu yuran perkhidmatan dan yuran setem. Caj adalah fleksibel dan sebahagian besarnya bergantung kepada saiz kumpulan. Misalnya, kumpulan yang lebih besar terdiri daripada 10 atau lebih orang mungkin perlu membayar kurang. “Kami tahu akan undang-undang dan budaya Vietnam dan tahu akan peraturan yang mengawal proses. Dengan pengalaman yang lebih daripada 10 tahun di industri imigresen Vietnam, kami berada dalam kedudukan yang lebih baik untuk membantu anda dengan masalah visa anda,” bertambah lagi jurucakap tersebut.

Terima kasih kepada Vietnam untuk membuka ekonominya, terdapat pelbagai peluang untuk orang ramai yang ingin membuat perniagaan dalam negara. Orang ramai tidak perlu lagi menanti penghabisan  beberapa hari untuk mendapatkan visa mereka. Mereka kini boleh mendapatkan visa dengan segera melalui surat kelulusan yang diluluskan terlebih dahulu berserta dengan kod yang boleh memungut visa setelah ketibaan di lapangan terbang antarabangsa.www.vietnamimmigration.com menggunakan system ini untuk membantu pemohon memasuki Vietnam.

Mengenai www.vietnamimmigration.com.: Syarikat ini mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun dalam menguruskan visa-visa kepada mereka yang ingin mengunjungi Vietnam. Visa-visa ini boleh diuruskan melalui surat kelulusan yang diluluskan terlebih dahulu yang boleh dipungut di semua lapangan terbang antarabangsa termasuk lapangan terbang antarabangsa Noi Bai di Bandar Hanoi, lapangan terbang antarabangsa Tan Son Nhat di Bandar Ho Chi Minh (Saigon) dan lapangan terbang antarabangsa Danang di Bandar Danang.

Untuk maklumat lebih lanjut, lawati,www.vietnamimmigration.com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.