Current time in Vietnam:
Malay

Bagaimana untuk menyemak status permohonan visa Vietnam saya?

Untuk menyemak status permohonan visa Vietnam anda, sila hantarkan kami nama dan nombor pasport anda ke info@vietnamimmigration.com dan kemudian ejen live kami akan menyemak dan membalas anda sebentar melalui emel.

Mengapa anda tidak boleh menyemak dalam talian dengan kami?

Disebabkan untuk melindungi maklumat peribadi dan maklumat sulit anda dengan kami, kami tidak menyimpan maklumat anda di laman web kami. Tiada sesiapa yang boleh menjamin 100% bahawa suatu laman web tidak dapat digodam dan sudah tentu kami tidak menjamin 100% bahawa laman kami tidak dapat digodam. Oleh itu, untuk melindungi privasi anda, sila hubungi kami melalui emel info@vietnamimmigration.com untuk menyemak status visa anda dengan petugas live kami.

Mengapa kami tidak akan menerima panggilan untuk menyemak visa Vietnam anda?

Mendapatkan visa untuk memasuki suatu negara adalah amat penting dan anda akan kehilangan banyak wang jika menghadapi masalah dengan visa anda. Kami tidak mahu berlaku sebarang masalah dengan visa anda dan oleh itu kami inginkan permintaan visa anda mesti disahkan melalui emel. Dengan melakukan cara ini, kami pastikan bahawa kami memahami dengan teliti mengenai pertanyaan visa anda dan kami akan bertanggungjawab untuk apa yang kami mengesahkan melalui emel.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.