Current time in Vietnam:
Malay

Berapa banyak untuk yuran visa Vietnam?

Harga yang ditunjukkan di laman web www.vietnamimmigration.com boleh difahamkan seperti berikut:

– Yuran perkhidmatan (sama seperti di kolum yuran perkhidmatan) adalah yuran yang perlu anda bayar kepada kami untuk perkhidmatan kami melakukan kerja-kerja  pengurusan surat kelulusan beserta kod untuk memungut  visa sewaktu ketibaan di lapangan terbang (lapangan terbang di Hochiminh atau Hanoi atau bandar Danang) di Vietnam. Bayar terlebih dahulu melalui kad kredit, Paypal, Western Union atau pemindahan bank. Sila hantarkan emel kepada kami di info@vietnamimmigration.com jika anda ingin membayar melalui kad kredit atau anda boleh memohon dan membayar menggunakan kad kredit dalam talian secara terus di www.vietnamimmigration.com.

Yuran setem (sama seperti di kolum yuran setem) adalah yuran yang perlu anda bayar secara tunai USD di lapangan terbang apabila anda memungut visa di sana.

Yuran perkhidmatan kami akan berubah-ubah bergantung kepada saiz kumpulan anda. Kumpulan yang lebih besar adalah kurang mahal.

Yuran setem adalah US$25 untuk suatu visa kemasukan tunggal, US$50 untuk suatu visa kemasukan berganda. Yuran setem mesti dibayar secara tunai.

Nota :

– Yuran perkhidmatan yang dinyatakan tertakluk kepada perkhidmatan biasa dengan masa pemprosesan 24 jam. Terkecuali untuk hari Sabtu, Ahad dan dan percutian umum.

– Visa-visa yang diperlukan dengan terdesak  akan dinyatakan untuk kes tertentu bergantung kepada berapa cepat visa tersebut diperlukan.

– Kami akan menguruskan visa Vietnam untuk dipungut sewaktu ketibaan di lapangan terbang jika tiada sebarang permintaan khas.

– Yuran perkhidmatan akan dibayar terlebih dahulu melalui kad kredit, Paypal, Western Union atau pemindahan bank.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.