Current time in Vietnam:
Malay

Bolehkah saya mendapatkan visa Vietnam di kedutaan dengan surat kelulusan tersebut?

Ya, anda boleh berbuat demikian tetapi sila ambil perhatian bahawa surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda di kedutaan atau di konsulat adalah sama sekali berbeza dengan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam di lapangan terbang Vietnam. Sila beritahu kami jika anda memerlukan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda di kedutaan atau di konsulat, jika tidak kami akan menguruskan surat kelulusan untuk memungut visa Vietnam anda sewaktu ketibaan anda di lapangan terbang secara automatik.

Walaubagaimanapun, anda boleh mendapat visa di kedutaan/konsulat Vietnam secara terus tanpa kehadiran surat kelulusan melainkan jika mereka meminta surat kelulusan dari Vietnam sebelum mengeluarkan visa Vietnam anda.

Kami mengesyorkan anda memilih untuk mendapatkan visa Vietnam sewaktu ketibaan di lapangan terbang Vietnam jika tiada kedutaan/konsulat Vietnam di lokasi anda ataupun anda berada jauh dari lokasi kedutaan/konsulat Vietnam. Memungut visa di lapangan terbang antarabangsa Vietnam adalah ringkas, mudah, dipercayai, dan tidak memerlukan yuran tambahan. Ia amat selesa dan sah di sisi undang-undang dan sehingga kini Vietnam menggalakkan lebih banyak pelancong dan ahli perniagaan untuk melawati Vietnam.

Sila memohon dalam talian di www.vietnamimmigration.com dengan mengklik hantarkan borang visa dalam talian atau emel kepada info@vietnamimmigration.com untuk mendapatkan surat kelulusan.

Nota :

Kami secara automatik akan menguruskan visa ke Vietnam sewaktu ketibaan  jika tiada permintaan khas. Sila beritahu kami melalui emel di info@vietnamimmigration.com  jika anda ingin mendapatkan visa anda dicap di kedutaan Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.