Current time in Vietnam:
Hungarian

Már 24órán belül is megkaphatja a vietnami vízumot

A Vietnam vizum com büszkén jelenti be, hogy a vietnami vízum 24 órán belül is elérhető. Az igénylőnek csak ki kell töltenie az erre vonatkozó űrlapot. Ez a megoldás ideális azoknak, akiknek sürgősen kell Vietnamba utazniuk. a lehetőség egész héten, napi 24 órában elérhető, szombaton, vasárnap, vagy ünnepnapokon is

“A sürgősségi ügyintézés mindig e-mailen keresztül történik, és nem telefonon. A vietnami vízum megszerzése költséges és összetett folyamat, ezért különösen fontos, hogy mindent pontosan és jól értsünk, és az adatok pontos átnézése e-mailben sokkal egyszerűbb” – mondja a Vietnam vizum com szóvivője.

A sürgősségi vízumügyintézés mellett e-vízumra specializálódott a cég. Az igénylőnek csak ki kell töltenie az online igénylőlapot, a befizetés is online történik a Paypal alkalmazáson keresztül, majd két munkanapon belül megkapják a jóváhagyó levelet. Ezt követően a repülőgépről leszállva a ‘Landing Visa’ (vízumátvétel) pultnál átvehetik a vízumukat.

“Nem kell aggódnia a személyes adatai biztonságát illetően sem. A honlap teljesen biztonságos, semmi esély nincs arra, hogy az adatait illetéktelenek felhasználják”- teszi hozzá a cég szóvivője.

A folyamat végén az igénylőnek ki kell fizetnie a szolgáltatási díjat és a vízum árát. A költségek a csoport nagyságának arányában változnak. Például, 10 fős, vagy annál nagyobb csoportoknak kevesebbet kell fizetniük. “ Ismerjük Vietnam törvényeit és kultúráját, tisztában vagyunk az aktuális kormányrendeletekkel. Több mint 10 évnyi tapasztalatunk van a vietnami bevándorlási területen, tapasztalatunk nagyban segítheti az Ön vízum problémáinak megoldását” – teszi hozzá még a szóvivő.

Mióta Vietnam megnyitotta gazdaságát, a külföldi üzletemberek számos kitűnő üzleti lehetőségre bukkanhatnak az országban. Nem kell napokig sorban állni a vízumért. Szinte azonnal vízumhoz lehet jutni, a vízum átvételhez szükséges kódot tartalmazó jóváhagyó levelek segítségével. A Vietnam vizum com is ezt a rendszert használja, hogy megkönnyítse a beutazást az országba.

Néhány szó a Vietnam vizum com-ról: a cég több mint 10 évnyi tapasztalattal rendelkezik a vízumügyintézés területén. A jóváhagyó levelek segítségével a vízum érkezéskor átvehető a vietnami nemzetközi repülőtereken, pontosabban a Noi Bai nemzetközi repülőtéren Hanoiban, a Tan Son Nhat nemzetközi repülőtéren Ho Chi Minh (Saigon) városban, Cam Ranh nemzetközi repülőtéren Nha Trang és a Danang nemzetközi repülőtéren Danang városban.

További információkért keresse fel a www.vietnamimmigration.com weboldalt.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.