Current time in Vietnam:
Hungarian

Mi az az érkezéskor felvehető turistavízum (VOA)?

Az érkezéskor felvehető vietnami turistavízum (VOA) alatt olyan vízumot értünk, amit az országba érkezéskor pecsételnek az útlevélbe a vietnami nemzetközi repülőtereken (Noibai nemzetközi repülőtér Hanoiban, TanSonNhat nemzetközi repülőtér Ho Chi Minh-ben, vagy Danang nemzetközi repülőtér Danangban), a Vietnemi Bevándorlési Hivatal jóváhagyó levele alapján.

Kérjük, kattintson a send visa form online (online vízumigénylés) linkre, ha szeretné, hogy megszerezzük Önnek a vietnami repülőtéren átvehető turistavízumhoz szükséges jóváhagyó levelet.

A vízumigénylési folyamat a következő:

– Az online űrlap kitöltése után megkaphatja a jóváhagyó levelet. 12-14 órával a végleges egyeztetést és befizetést követően elküldjük Önnek a jóváhagyó levelet, amiben szerepel a vízum repülőtéri átvételéhez szükséges kód.

– Nyomtassa ki a jóváhagyó levelet és hozzon magával két darab, 4x6cm-es fényképet is. Ne felejtse el kinyomtatni és magával hozni a levelet.

– A vízum árát a repülőtéren, készpénzben kell kifizetni: 25 USD / fő egyszeri belépésre feljogosító vízum esetén, 50 USD / fő többszöri belépésre feljogosító vízum esetén.

Megjegyzés:

– Amennyiben Ön másként nem rendelkezik, vízumkérelmét automatikusan érkezéskor felvehető vietnami turistavízum-kérelemként kezeljük.

Amennyiben közúton, vasúton, vagy a tengeren szeretné átlépni a vietnami határt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot valamelyik vietnami nagykövetséggel.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.