Current time in Vietnam:
Hungarian

Vietnami Vízumigénylés

Kétféleképpen juthat vietnami vízumhoz:

Elutazás előtt vietnami vízumot igényelhet egy vietnami nagykövetségen/konzulátuson, ha mindenképpen szeretné már utazás előtt magánál tudni a vízumot, illetve ha nem légi úton érkezik Vietnamba.

Átveheti vízumát akkor is, amikor már megérkezett Vietnamba (repülőtéri átvétel). Igényelje az ehhez szükséges jóváhagyó levelet online, ezt követően mi továbbítjuk kérelmét a bevándorlási hivatalhoz és megszerezzük a repülőtéren felvehető vízumra vonatkozó jóváhagyó levelet.

Mi csak repülőtéren átvehető vízumok közvetítését vállaljuk. Kérjük, keresse fel a helyi vietnami nagykövetséget/konzulátust, ha nem légi úton érkezik Vietnamba.

Az igénylés beérkezését követő 1-2 órán belül válaszolni szoktunk az e-mailekre. Amennyiben 2 órán belül semmilyen visszajelzést nem kap, írjon nekünk az info@vietnamimmigration.com e-mail címre.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.