Current time in Vietnam:
Hungarian

Vietnami nemzetközi repülőterek

A vietnami nemzetközi repülőterek a következők:

Tan Son Nhat nemzetközi repülőtér Ho Chi Minh (Saigon) városban. Ho Chi Minh, vagy más néven Saigon város Vietnam deli részén található. A város híres nevezetességei a Ben Thanh piac, a Cu Chi csatornák, a hadtörténeti múzeum és a Can Gio mangrove erdők. A repülőtéren jóváhagyó levél ellenében érkezéskor átvehető a vietnami vízum.

Noi Bai nemzetközi repülőtér Hanoiban. Hanoi Vietnam fővárosa, az ország északi részén található. A város főbb nevezetességei a 36 utca, a tavak és az ősi látnivalók. Vietnam Visa érkezéskor érhető el Noi Bai repülőtéren.

Danang nemzetközi repülőtér Danangban. Danang Vietnam egyik legnagyobb városa, az ország középpontjában található. Főbb nevezetességei: a Cham museum, a Márvány hegyek és a tengerpart. Vietnam Visa érkezéskor érhető el Da Nang repülőtéren.

Cam Ranh nemzetközi repülőtér Nha Trang városban. Nha Trang város az ország középső részén található, főbb nevezetessége a Nha Trang öböl, a tengerpart és a békés szigetek. A VOA szolgáltatás elérhető a Cam Ranh repülőtéren.

Cat Bi nemzetközi repülőtér Hai Phong városban. Hai Hong város egyike Vietnam legnagyobb városainak, az ország északi részén található. A VOA szolgáltatás nem elérhető a repülőtéren.

Phu Bai nemzetközi repülőtér Hue városban. Hue város az ország középső részén található, a Hue császári citadelláról és az udvari zenéről híres. A VOA szolgáltatás nem elérhető a repülőtéren.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.