Current time in Vietnam:
Hungarian

Hogyan juthatok vietnami vízumhoz ?

Kétféleképpen juthat vietnami vízumhoz:

1/ Elutazás előtt vietnami vízumot igényel egy vietnami nagykövetségen. Vízumkérelmét benyújthatja közvetlenül a követségen is, vagy benyújthatja előzetesen interneten keresztül, és az így kapott jóváhagyó levéllel már csak át kell vennie a vízumot a nagykövetségen. Ezt a jóváhagyó levelet igényelheti a www.vietnamimmigration.com oldalon, vagy bármelyik vietnami utazási irodán keresztül. Mindkét esetben egy kis összegű szolgáltatási díjat kell fizetnie. Kérjük, az info@vietnamimmigration.com e-mail címen jelezze, ha a vízumot a nagykövetségen szeretné átvenni.

2/ Átveheti vízumát akkor is, amikor már megérkezett Vietnamba (repülőtéri átvétel). Ez a megoldás egyszerű és könnyű, mégis kevesen ismerik ezt a lehetőséget. Érdeklődjön bármelyik vietnami utazási irodánál, vagy igényelje vízumát online a www.vietnamimmigration.com oldalon keresztül, a send visa form online (online vízumigénylés) linkre kattintva. Ezt követően mi megszerezzük a repülőtéren felvehető vízumra vonatkozó jóváhagyó levelet.

Ha javasolhatjuk, mindenképpen a repülőtéren felvehető turistavízumot válassza. A vietnami nemzetközi repülőtereken könnyen, egyszerűen és biztonságosan átveheti vízumát, és semmilyen járulékos költséget nem kell fizetnie. Ez egy kényelmes és törvényes lehetőség, ami lehetővé teszi, hogy minél több turista és üzletember látogasson Vietnamba. A repülőtéri vízumátvételi lehetőség megteremtésével Vietnam azt szeretné elérni, hogy egyre több turista és befektető fedezze fel az országot.

Megjegyzés:

Amennyiben Ön másként nem rendelkezik, vízumkérelmét automatikusan érkezéskor felvehető vietnami turistavízum-kérelemként kezeljük. Amennyiben valamelyik vietnami nagykövetségen szeretné átvenni vízumát, ezt e-mailben jelezze az info@vietnamimmigration.com címen.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.