Current time in Vietnam:
Hungarian

Hogyan ellenőrizhetem a vízumigénylés státuszát?

Ha ellenőrizni szeretné vízumigénylése státuszát, kérjük, küldje el nekünk nevét és útlevélszámát az info@vietnamimmigration.com e-mail címre, ezt követően ügynökünk ellenőrzi a kérelem státuszát és e-mailben tájékoztatja Önt.

Miért nem lehet online ellenőrizni a kérelem státuszát?

Személyes adatai védjük azzal, hogy nem tároljuk azokat a honlapunkon. Senki sem garantálhatja 100%-osan, hogy egy weboldal feltörhetetlen, így mi sem állíthatjuk azt, hogy honlapunk feltörhetetlen lenne. Éppen ezért, hogy az Ön személyes adatai biztonságban maradjanak, írjon nekünk az info@vietnamimmigration.com címre, hogy ügynökünk leellenőrizze Önnek a kérelme állapotát.

Miért nem lehet telefonon érdeklődni?

A vízum az országba lépés feltétele, épp ezért a vízumigénylés egy fontos folyamat, ha bármi probléma felmerül a vízummal kapcsolatban, sok pénzt is veszíthet az igénylő. Szeretnénk, ha semmi probléma nem merülne fel az Ön vízumával kapcsolatban, ezért jobbnak tartjuk, ha az ügyintézés írásban történik. Így meggyőződhetünk róla, hogy a vízumigénylésben minden adat helyesen szerepel-e, és felelősséget vállalhatunk azokért az adatokért, amiket e-mailben visszaigazolunk.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.