Current time in Vietnam:
Hungarian

Vietnam Online vízum megszerzése

A befizetést követő 24 órán belül elküldjük Önnek a repülőtéri vízum-átvételhez szükséges jóváhagyó levelet. Amennyiben 24 órán belül nem kapja meg a jóváhagyó levelet, írjon nekünk az info@vietnamimmigration.com e-mail címre.

A vízumigénylési folyamat a következő:

1. lépés

Miután a www.vietnamimmigration.com oldalon keresztül elküldte nekünk a kitöltött vízumigénylő űrlapot, küldünk Önnek egy visszaigazoló levelet, amiben jelezzük, hogy megkaptuk az igénylést.

A vízumigénylést átnézzük, hogy biztosan megkapja a jóváhagyó levelet, majd ezt követően legkésőbb egy órán belül elküldjük Önnek kifizetési kérelmünket. Fizethet bankkártyával, Paypalon, Western Unionon keresztül, vagy banki átutalással.

2. lépés

A kifizetési kérelem teljesítését követően 24 órán belül elküldjük Önnek a jóváhagyó levelet, ami tartalmazza az érkezéskor a repülőtéren (Hochiminh, Hanoi vagy Danang városokban) felvehető vízum felvételéhez szükséges kódot. A jóváhagyó levelet e-mailben, JPEG, PNG vagy PDF formátumú csatolmányban küldjük el.  Amennyiben 24 órán belül nem kapja meg a jóváhagyó levelet, írjon nekünk az info@vietnamimmigration.com e-mail címre.

3. lépés

Miután megkapta a jóváhagyó levelet, nyomtassa ki azt: szüksége lesz rá, amikor felszáll a repülőgépre, illetve amikor át szeretné venni vízumát Hanoi, Ho Chi Minh, Saigon, vagy Danang repülőterén. A jóváhagyó levél nélkül nem léphet be Vietnam területére.

Kérjük, készítsen elő két darab, 4x6cm-es fényképet (vagy az Ön hazájában megszokott méretű útlevélképet), valamint annyi készpénzt, ami fedezi az illetékbélyeg árát: a repülőtéren 25USD-ba kerül egy darab, egyszeri belépésre jogosító vízum, 50USD-ba pedig a többszöri belépésre jogosító vízum.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.