Current time in Vietnam:
Hungarian

A vietnami vízum online igénylésének feltételei

Az online vízumigénylés feltételei.

Amennyiben valamelyik vietnami nagykövetségen/konzulátuson szeretne vietnami vízumot igényelni, kérjük, a vízumigénylés feltételeiről érdeklődjön az adott nagykövetségen/konzulátuson, ugyanis ezek a feltételek nem minden nagykövetségen/konzulátuson azonosak.

Akinek nincs ideje személyesen felkeresni a nagykövetséget, vagy egyszerűen nincs a lakóhelye környékén vietnami nagykövetség/konzulátus, honlapunkon keresztül is igényelhet repülőtéren felvehető vietnami turistavízumot. Honlapunk egyszerűen igényelhet vízumot, nem szükséges hozzá semmilyen dokumentum, csak ki kell töltenie az online vízumigénylő űrlapot.

A repülőtéren csak akkor vehető át a vietnami turistavízum, ha rendelkezik az ehhez szükséges kóddal, amit az általunk küldött jóváhagyó levél tartalmaz.

Amennyiben rendszerünkön keresztül szeretne vízumot igényelni, semmilyen dokumentumot nem kell felmutatnia. Egyszerűen töltse ki az online űrlapot, vagy írjon nekünk e-mailt az info@vietnamimmigration.com címre, a következő adatokkal:

  • Teljes név (ahogy az útlevélben szerepel)
  • Születés időpontja
  • Állampolgárság
  • Útlevélszám
  • A Vietnamba érkezés/az ország elhagyásának tervezett időpontja
  • Egyszeri, vagy többszöri belépésre feljogosító vízumot szeretne?
  • Egyéb kérés (ha van).

Megjegyzés:

Amennyiben Ön másként nem rendelkezik, vízumkérelmét automatikusan érkezéskor felvehető vietnami turistavízum-kérelemként kezeljük.

Amennyiben szárazföldön, folyami hajón, vagy a tengeren szeretné átlépni a vietnami határt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot valamelyik vietnami nagykövetséggel.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.