Current time in Vietnam:
Hungarian

Egy napon belül is megkaphatom a vietnami vízumot?

Igen. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy egy napon belül megkaphassa vietnami vízumát.

Ha alapszolgáltatásunkat választja, a jóváhagyó levelet a befizetést követő 24 órán belül kapja meg. Ha azon a napon szeretné megkapni a jóváhagyó levelet, amikor a kérelmet benyújtja, kérjük, jelezze ezt e-mailben az info@vietnamimmigration.com címen. Tájékoztatjuk, hogy a sürgősségi szolgáltatásért 15USD-t számolunk fel az alapdíjon kívül.

Ha alapszolgáltatásunkat választja, a jóváhagyó levelet a befizetést követő 24 órán belül kapja meg, kérjük, jelezze e-mailben az info@vietnamimmigration.com címen, ha nem a megbeszélt 24 órán belül szeretné megkapni a jóváhagyó levelet.

Ha egy napon belül szeretné megkapni vietnami vízumát, kattintson a send visa form online (online vízumigénylés) linkre, majd írjon e-mailt az info@vietnamimmigration.com címre, jelezve, hogy sürgősségi ügyintézést kér.

Megjegyzés:

– Ha ünnepnapokon, szombaton, vagy vasárnap szeretne sürgősen vietnami vízumot kapni, a szolgáltatási díj 180USD, vagy ennél is több (nem tartalmazza az egy hónapra szóló, egyszeri belépésre feljogosító vízum díját).

– Sürgős esetben írjon e-mailt az info@vietnamimmigration.com címre, hogy kérelme biztosan sürgős esetként legyen kezelve.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.