Current time in Vietnam:
Hungarian

Minden, amit a vietnámi vízum online igényléséről tudni kell

Vietnam egy gyönyörű és sokszínű ország Délkelet-Ázsiában, amely lenyűgöző tájairól, vibráló kultúrájáról és ízletes konyhájáról ismert. Népszerű turisztikai célponttá vált, évente több millió látogatóval. Vietnamba való beutazáshoz a legtöbb külföldi állampolgárnak vízumot kell szereznie. A vietnami online vízumkérelemnek köszönhetően azonban a vízum megszerzése még soha nem volt ilyen egyszerű. Ebben a cikkben végigvezetjük Önt a vietnami vízum online igénylésének folyamatán, és ismertetjük e kényelmes lehetőség előnyeit.

Vietnami vízum online igénylése

A vietnami online vízumkérelmezés folyamata egyszerű és problémamentes. Mindössze egy internetkapcsolattal rendelkező számítógépre vagy mobileszközre és egy érvényes útlevélre van szüksége. Első lépésként látogasson https://www.vietnamimmigration.com/apply-vietnam-visa/ , és kattintson a “Vízum igénylése” gombra. Ezután egy olyan oldalra kerül, ahol kiválaszthatja, hogy milyen típusú vízumra van szüksége, legyen az turisztikai, üzleti vagy tranzitvízum.

Ezután megkérik, hogy töltsön ki egy online igénylőlapot a személyes adataival, beleértve a teljes nevét, állampolgárságát, születési dátumát és útlevéladatait. Az űrlap elküldése előtt mindenképpen ellenőrizze kétszer is az összes adatot, mivel bármilyen hiba késedelmet okozhat a vízum feldolgozásában.

Az online vízumkérelemhez szükséges dokumentumok

A vietnami online vízumkérelem kitöltéséhez a következő dokumentumokat kell benyújtania:

  1. Az útlevél szkennelt másolata: Útlevelének a Vietnámba való belépéstől számított legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie. Az útlevél információs oldalának tiszta, színes másolatát kell feltöltenie.
  2. Egy digitális fényképet: Egy friss, fehér hátterű digitális fényképet is fel kell töltenie magáról. A fényképnek JPG vagy PNG formátumúnak kell lennie, és mérete 4 KB és 2 MB között kell lennie.
  3. A vízumdíj befizetése: Az online kérelmezési folyamat utolsó lépése a vízumkezelési díj befizetése. Ezt megteheti hitel- vagy bankkártyával, PayPal vagy banki átutalással. A díj a vízum típusától és a választott feldolgozási időtől függően változik.

Vietnami vízum online folyamata

Miután benyújtotta kérelmét és befizette a vízumdíjat, kérelmét a vietnami bevándorlási hivatal feldolgozza. A feldolgozási idő a vízum típusától és az Ön által választott feldolgozási lehetőségtől függ. Általában 3-5 munkanapot vesz igénybe, amíg e-mailben megkapja a vízum jóváhagyásáról szóló levelet. Ha azonban sürgősen szüksége van a vízumra, választhatja a sürgősségi szolgáltatást, és 1 munkanapon belül megkaphatja a vízumot.

Miután megkapta a vízumjóváhagyó levelet, ki kell nyomtatnia és magával kell vinnie, amikor Vietnamba utazik. A repülőtérre érkezéskor be kell mutatnia a levelet az útlevelével és fényképével együtt, és ki kell fizetnie a bélyegzési díjat, hogy a vízumot az útlevelébe pecsételhessék.

A vietnami vízum online kérelmezésének előnyei

A vietnami vízum online igénylésének számos előnye van, többek között:

  1. Kényelem: Az online kérelmezési folyamat gyors és egyszerű, és a világ bármely pontjáról kitölthető. Többé nem kell felkeresnie a nagykövetséget vagy a konzulátust a vízumkérelem benyújtásához.
  2. Időmegtakarítás: A hagyományos vízumkérelmezési eljárás során hosszú sorokban kell várakoznia, és órákat tölthet a nyomtatványok kitöltésével. A vietnami online vízumkérelem néhány perc alatt kitölthető, így időt és fáradságot takaríthat meg.
  3. Gyors feldolgozás: A sürgősségi szolgáltatási lehetőséggel 1 munkanapon belül megkaphatja a vízumát, így tökéletes azoknak, akiknek sürgősen Vietnamba kell utazniuk.
  4. Nyugalom: Az online vízumkérelemmel elkerülheti a hagyományos vízumkérelmezési folyamat stresszét és bizonytalanságát. A vízum jóváhagyásáról szóló levelet még az utazás előtt megkapja, így nyugodt lehet, és az utazás megtervezésére összpontosíthat.

Következtetés

A vietnami online vízumkérelem kényelmes, gyors és problémamentes módja annak, hogy vízumot szerezzen Vietnamba való beutazáshoz. Néhány egyszerű lépéssel befejezheti a kérelmezési folyamatot, és e-mailben megkaphatja a vízumjóváhagyó levelet. Szóval, mire vársz még? Kezdje el tervezni vietnami utazását még ma!

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.