Current time in Vietnam:
Hungarian

A végső útmutató a vietnami elektronikus vízum online kérelmezéséhez

Álmodik arról, hogy felfedezze Vietnam nyüzsgő városait, lenyűgöző tájait és gazdag kultúráját? Nos, most már könnyedén valóra válthatja ezt az álmát az újonnan bevezetett vietnami elektronikus vízummal. Ez a kényelmes és hatékony online vízumkérelmezési folyamat minden ország állampolgárai számára megnyílt, így minden eddiginél könnyebbé válik a vietnami utazás. Ebben az útmutatóban a vietnami elektronikus vízum előnyeit, a szükséges dokumentumokat és az online vízumkérelem benyújtásának módját ismertetjük.

A vietnami elektronikus vízum előnyei:

A vietnami elektronikus vízum, más néven e-vízum az utazók számára nagy változást jelent. Ezzel a vízummal többé nem kell a nagykövetség vagy konzulátus felkeresésével járó vesződségen keresztülmennie a vízumkérelem benyújtásához. Mindössze egy internetkapcsolatra és néhány percre van szüksége, hogy kitöltse az online igénylőlapot. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem a hosszú sorban állás és a papírmunka is megszűnik, így az egész folyamat stresszmentessé válik.

Ráadásul az e-vízum 90 napig érvényes, és lehetővé teszi, hogy egyszeri vagy többszöri belépésre is beutazhasson Vietnamba. Ez azt jelenti, hogy felfedezheti mindazt, amit Vietnam kínál, anélkül, hogy aggódnia kellene a vízum érvényessége miatt. Ezenkívül az e-vízummal Vietnamba repülőtéren, szárazföldi kikötőkön és tengeri kikötőkön keresztül is be lehet utazni, így rugalmasan alakíthatja utazási terveit.

A vietnami elektronikus vízumhoz szükséges dokumentumok:

A vietnami elektronikus vízum igényléséhez a következő dokumentumokat kell készenlétben tartania:

 1. Érvényes útlevél, amelynek érvényességi ideje még legalább hat hónap.
 2. Az útlevél életrajzi oldalának digitális másolata.
 3. Egy friss, fehér hátterű, útlevélméretű fénykép.
 4. Érvényes e-mail cím az e-vízum kézhezvételéhez.

Fontos, hogy az útlevélnek a Vietnámba való belépés napjától számított legalább hat hónapig érvényesnek kell lennie. Ha útlevele közel áll a lejárathoz, a bonyodalmak elkerülése érdekében ajánlott megújítani azt az e-vízum igénylése előtt.

Hogyan igényelheti online a vietnami elektronikus vízumot:

Most, hogy ismeri a vietnami elektronikus vízum előnyeit és a szükséges dokumentumokat, merüljünk el az online vízumkérelmezés folyamatában. A gyors és problémamentes kérelmezési folyamat érdekében javasoljuk a https://www.vietnamimigration.com/apply-vietnam-visa/  weboldal használatát. Íme egy lépésről lépésre történő útmutató a vietnami elektronikus vízum igénylésének módjáról:

 1. lépés: Látogasson el a weboldalra, és válassza ki a kívánt vízumtípust, ebben az esetben válassza a “vietnami e-vízumot”.
 2. lépés: Töltse ki az online kérelmezési űrlapot személyes adataival, beleértve a nevét, születési dátumát, útlevéladatait és utazási adatait.
 3. lépés: Töltse fel útlevele életrajzi oldalának digitális másolatát és egy friss, útlevélméretű fényképet.
 4. lépés: Válassza ki a vízum feldolgozásának idejét. Felár ellenében választhatja a normál 3 napos vagy a sürgősségi 4 órás feldolgozási időt.
 5. lépés: Fizessen biztonságos online fizetési móddal.
 6. lépés: Amint jóváhagyják a vízumát, kap egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmaz egy linket az e-vízum letöltéséhez.

Ilyen egyszerű! Ha bármilyen nehézségbe ütközik, vagy bármilyen kérdése merülne fel a kérelmezési folyamat során, a weboldalon 24 órás ügyfélszolgálat áll az Ön rendelkezésére.

Miért válassza a vietnami bevándorlási hivatalt az e-vízum igényléséhez?

Mivel számos weboldal kínál e-Visa szolgáltatásokat, talán elgondolkodik azon, hogy miért ajánljuk a Vietnam Immigrationt. Íme néhány ok, ami miatt kiemelkednek a többi közül:

 1. Gyors feldolgozási idő: A Vietnam Immigration segítségével az e-vízumot 1 munkanapon belül feldolgozhatja, így megkímélheti Önt az utolsó pillanatban kialakuló pániktól.
 2. 24 órás támogatás: A Vietnami Bevándorlási Hivatal csapata a nap 24 órájában rendelkezésre áll, hogy segítsen Önnek az e-vízumkérelmével kapcsolatos bármilyen kérdésében vagy problémájával kapcsolatban.
 3. 100%-os vízumjóváhagyási garancia: A weboldal 100%-os jóváhagyási arányt garantál minden e-vízumkérelemre. Ez azt jelenti, hogy Ön magabiztosan nyújthatja be kérelmét, és elkerülheti a váratlan vízum elutasításokat.
 4. Egyszerű és biztonságos folyamat: Az online kérelmezési folyamat egyszerű, biztonságos és felhasználóbarát, így bárki számára könnyűvé teszi a vietnami elektronikus vízumkérelem benyújtását.

Összefoglalva, a vietnami elektronikus vízum kényelmes és hatékony módja annak, hogy vízumot szerezzen a vietnami utazásához. Gyors feldolgozási idejének, rugalmasságának és egyszerű kérelmezhetőségének köszönhetően sok utazó számára vált az előnyös választássá. Tehát, ha vietnami utazást tervez, mindenképpen kérelmezze az elektronikus vízumot a vietnami bevándorlási hivatalon keresztül, hogy gondtalan és élvezetes utazási élményben legyen része.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.