Current time in Vietnam:
Finnish

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää: Vietnamin sähköisen viisumin hakeminen on helppoa

Vietnamista on tullut nopeasti yksi Kaakkois-Aasian suosituimmista matkakohteista, joka tunnetaan elävästä kulttuuristaan, herkullisesta keittiöstään ja henkeäsalpaavista maisemistaan. Ja nyt Vietnamin hallituksen äskettäisen ilmoituksen myötä matkustajien on entistäkin helpompi vierailla tässä kauniissa maassa eri puolilta maailmaa. Vietnam e-Visa -viisumin käyttöönotto on tehnyt perinteisestä viisumihakemusprosessista menneisyyttä, ja matkustajat voivat hakea viisumia verkossa, mukavasti omasta kodistaan käsin. Tässä artikkelissa selvitämme kaiken, mitä sinun on tiedettävä Vietnamin sähköisen viisumin hakemisesta verkossa.

Mikä on Vietnamin sähköinen viisumi ja mitkä ovat sen edut?

Vietnamin e-viisumi on virallinen matkustusasiakirja, jonka avulla ulkomaan kansalaiset voivat saapua Vietnamiin ja matkustaa siellä. Viisumi on voimassa enintään 90 päivää, ja sitä voidaan käyttää lentokentillä, maa- ja merisatamissa. Tämän e-viisumin avulla matkustajat voivat tutustua kaikkiin Vietnamin tarjoamiin ihmeisiin aina vilkkaasta Hanoin kaupungista Nha Trangin rauhallisille rannoille.

Sähköisen viisumin käyttöönotto on tuonut monia etuja matkailijoille. Ensinnäkin se poistaa fyysisen viisumitarran tarpeen, mikä säästää matkustajien aikaa ja vaivaa. Vielä tärkeämpää on se, että viisuminhakuprosessi on muuttunut paljon helpommaksi ja tehokkaammaksi. Muutamalla klikkauksella matkustajat voivat hakea viisumia verkossa ja saada sen sähköpostitse vain kolmessa arkipäivässä. Niille, joiden on matkustettava kiireellisesti, on tarjolla myös kiireellinen palvelu, joka lupaa toimittaa e-viisumin 4 työtunnin kuluessa.

Mitä asiakirjoja tarvitset Vietnamin e-viisumin hakemiseen?

Vietnamin e-viisumin hakuprosessi on yksinkertainen ja suoraviivainen. Tarvitset vain seuraavat asiakirjat:

  • voimassa oleva passi, jonka voimassaoloaikaa on jäljellä vähintään 6 kuukautta.
  • Digitaalinen kopio passin valokuvasivusta
  • Tuore passikuva (otettu viimeisten 6 kuukauden aikana).

Siinä kaikki! Ei enää pitkiä jonoja suurlähetystössä eikä monimutkaisia hakemuslomakkeita. Näillä asiakirjoilla voit helposti hakea Vietnamin e-viisumia verkossa.

Vaiheittainen opas: Vietnam e-Visa -hakemuksen jättäminen

Nyt kun sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat, on aika lähettää Vietnam e-Visa -hakemus. Ja mikä parasta, voit tehdä sen verkossa. Tässä on vaiheittainen opas, jonka avulla hakemusprosessi sujuu vaivattomasti:

Vaihe 1: Käy verkkosivustolla

Ensimmäinen vaihe on käydä Vietnamin e-Visan hakemisen  verkkosivustolla: https://www.vietnamimigration.com/apply-vietnam-visa/ . Tätä verkkosivustoa suositellaan sen nopean, yhden työpäivän mittaisen prosessin, 24/7-tuen ja 100-prosenttisen viisumin hyväksymisprosentin vuoksi.

Vaihe 2: Täytä hakemuslomake

Kun olet verkkosivustolla, napsauta “Apply Now” -painiketta aloittaaksesi hakemuksen. Sinut ohjataan verkkohakemuslomakkeeseen, jossa sinun on täytettävä henkilötietosi, matkatietosi ja ladattava asiakirjasi.

Vaihe 3: Maksa käsittelymaksu

Kun olet täyttänyt hakemuslomakkeen, sinun on maksettava käsittelymaksu. Maksu vaihtelee valitsemasi viisumityypin ja käsittelyajan mukaan. Maksun voi suorittaa turvallisesti verkossa luotto- tai pankkikortilla.

Vaihe 4: Odota e-viisumia.

Kun olet lähettänyt hakemuksen ja maksun, sinun ei tarvitse muuta kuin odottaa, että e-viisumi saapuu sähköpostiisi. Käsittelyaika on yleensä 3 työpäivää, mutta kiireellisissä tapauksissa se voi kestää vain 4 tuntia.

Vaihe 5: Tulosta e-viisumi

Kun olet saanut e-Visasi, muista tulostaa siitä kopio ja pitää se mukanasi Vietnamiin matkustaessasi. E-viisumi tarkistetaan lentokentällä, maa- tai merisatamassa, ja sinulle myönnetään pääsy tähän kauniiseen maahan.

Miksi käyttää vietnamimigration.com-sivustoa Vietnamin e-viisumin hakemiseen?

Vaikka monet verkkosivustot tarjoavat Vietnamin e-viisumipalveluja, suosittelemme käyttämään vietnamimigration.com-sivustoa, jotta saat vaivattoman ja tehokkaan kokemuksen. Tämä verkkosivusto tarjoaa nopean prosessin, jonka taattu läpimenoaika on vain yksi työpäivä. Se tarjoaa myös 24/7-tukea, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissä tai huolenaiheissa. Mikä tärkeintä, heillä on 100 prosentin viisumihyväksyntäprosentti, mikä antaa sinulle mielenrauhan siitä, että hakemuksesi onnistuu.

Lisäksi Vietnamin e-viisumin hakuprosessi vietnamimigration.com-sivuston kautta on yksinkertainen ja käyttäjäystävällinen. Verkkosivusto on saatavilla useilla kielillä, joten sitä voivat käyttää matkustajat kaikkialta maailmasta. Ne tarjoavat myös turvallisen maksujärjestelmän, joka takaa henkilö- ja maksutietojesi turvallisuuden.

Yhteenvetona voidaan todeta, että Vietnamin e-viisumi on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat vierailla tässä kauniissa maassa. Se on kätevä, nopea ja joustava, joten siitä on tullut monien matkailijoiden ensisijainen valinta. Luotettavien verkkosivustojen, kuten vietnamimigration.com, avulla e-viisumin hankkimisesta on tullut entistäkin helpompaa. Miksi siis odottaa? Hae Vietnamin e-viisumia jo tänään ja aloita unelmiesi matkan suunnittelu Vietnamiin!

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.