Current time in Vietnam:
Dutch

Waarom online kiezen voor het visum voor Vietnam?

Het visum voor Vietnam bij aankomst (VOA) is gestart in 2003 en vanaf 2011 is het de overheersende manier waarop toeristen van Australië, Noord-Amerika en Europa naar Vietnam komen. Aangezien Vietnam zijn economische en reizende deuren opent, is het aankomst aantal elke keer dat het geteld wordt scherp verhoogd. Volgend op de stijging van het aantal internationale bezoekers, is de visum voor Vietnam bij aankomst dienst dienovereenkomstig gegroeid om de vraag tegemoet te komen.. De international beroemde dienst is een pionier van deze tendens. Hieronder vindt u informatie om te zien of het verkrijgen van een visum bij aankomst op de luchthaven wel of niet goed voor u is.

1.  Simpele procedure.

Het visum voor Vietnam bij aankomst is simpel, bezoek de website www.vietnamimmigration.com om het online formulier in te vullen en klik dan op indienen om de betaling met creditcards of PayPal te verwerken. Het neemt slechts een paar minuten in beslag om het visum voor Vietnam aanvraagformulier in te vullen. Binnen 24 uur na betaling, krijgt u een goedkeuringsbrief van de Vietnamese overheid, waarmee u uw visum kunt ophalen bij aankomst op internationale luchthavens van Vietnam, print simpelweg de goedgekeurde brief uit om aan te tonen voor het aan boord gaan en uw visum stempel in uw paspoort te krijgen bij aankomst.

Als u van plan bent om over land naar Vietnam te reizen, moet u het type visum voor Vietnam hebben dat voor het paspoort van toepassing is, gelieve direct contact op te nemen met de Vietnamese ambassade/consulaat om dit type visum te krijgen als u over land naar Vietnam wilt reizen.

2.  Bespaar uw tijd.

In plaats van naar de ambassade/consulaat te gaan en een paar dagen te wachten om uw visum te krijgen, kunt u nu online een aanvraag indienen op www.vietnamimmigration.com om uw visum op te halen bij aankomst op internationale luchthavens in Vietnam binnen 24 uur na betaling. Zelfs bij urgente zaken, kan uw visum voor Vietnam binnen één werkdag in orde worden gemaakt. Soms is de ambassade/consulaat in uw land dicht vanwege feestdagen in uw land, maar in Vietnam zijn we nog steeds open, uiteraard kunt u uw visum eenvoudig, zelfs op feestdagen in uw land, krijgen.

3.  Altijd en overal aanvragen met een computer/laptop aangesloten op het internet.

Maak u geen zorgen als er geen Vietnamese ambassade of consulaat in uw plaats is. Visum voor Vietnam bij aankomst is de beste keus. Zelfs als u op vakantie bent in het buitenland, kunt u makkelijk een aanvraag voor een visum voor Vietnam bij aankomst online aanvragen op de website www.vietnamimmigration.com. Het neemt slechts een paar minuten in beslag om het aanvraagformulier voor een visum voor Vietnam in te vullen. Binnen 24 uur na betaling, zult u een goedkeuringsbrief ontvangen van de Vietnamese overheid waarmee u uw visum bij aankomst op de internationale luchthavens van Vietnam kunt ophalen, print de goedkeuringsbrief uit om aan te tonen bij het aan boord gaan en de visum stempel in uw paspoort te krijgen bij aankomst.

Voor meer informatie gelieve een e-mail t sturen naar info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.