Current time in Vietnam:
Dutch

Waarom bij ons een visum voor Vietnam aanvragen?

Waarom bij ons aanvragen?

– Goedkoop: Check alstublieft de totale kosten voor het verkrijgen van een visum bij de ambassade of het consulaat van Vietnam in uw land en vergelijk dit met onze prijzen, bijvoorbeeld, een toeristenvisum voor 1 maand met eenmalige entree, kost slechts $6 + $25 ($6 zijn de servicekosten die aan ons worden betaald om de visumgoedkeuring te krijgen & $25 zijn de stempelkosten die moeten worden betaald om het visum in uw paspoort te stempelen).

– Geen gedoe: Het is niet nodig om contact op te nemen met de ambassade of het consulaat van Vietnam voor een procedure, doe de aanvraag gewoon online en u ontvangt de visumgoedkeuring via e-mail. Print deze uit om te tonen bij het aan boord gaan en het ophalen van uw visum bij aankomst.

– Gemakkelijk aan te passen: Het is niet mogelijk om de entree- en vertrekdatum aan te passen als u het visum van de ambassade heeft gekregen, maar u kunt de entree- en vertrekdatum gemakkelijk aanpassen met het visum bij aankomst.

– Betaal niet het volledige bedrag om het visum te krijgen bij de ambassade, maar $8 servicekosten tot aan het ophalen van het visum voor in uw paspoort wanneer u aankomt in Vietnam. Dus, minder kosten als uw reis wordt uitgesteld of geannuleerd.

– De ambassade vraagt om extra papierwerk (visumgoedkeuring) als u een zakenvisum bij hen aanvraagt, maar wij doen dat niet. Burgers uit sommige landen zoals Iran, Irak, Oman, UAE, Pakistan, Bangladesh… zijn verplicht om een visumgoedkeuring van de Vietnamese Immigratiedienst te hebben zelf als zij een toeristenvisum aanvragen, maar ze kunnen bij ons veel gemakkelijker een visum bij aankomst krijgen.

– Snel & 24/7 Ondersteuning: De consulaire afdeling voor visa is maar een paar uur en een paar dagen per week geopend voor visumaanvragers. Maar voor een visum bij aankomst kunt u de aanvraag op elk tijdstip doen, dag of nacht; zelfs tijdens feestdagen. De website service is 24/7 beschikbaar en systematisch geautomatiseerd. Het ‘Visa On Arrival kantoor” op het vliegveld is ook 24/7 geopend.

We doen altijd ons best om u tevreden te stellen en comfortabel gevoel te geven.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.