Current time in Vietnam:
Dutch

Wie is vrijgesteld van Vietnam visum?

Alleen burgers van bepaalde landen kunnen Vietnam bezoeken zonder een visum voor Vietnam. De meeste burgers van AZIATISCHE landen hebben geen visum voor Vietnam nodig om Vietnam te bezoeken voor minder dan 30 dagen. Burgers van Korea, Japan, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Japan, Rusland, Italië, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en Rusland hebben een visum naar Vietnam moeten bezoeken om Vietnam van minder dan 15 dagen. Alle andere burgers zijn verplicht om een inreisvisum voor Vietnam te hebben voor vertrek (Vietnam visum afgegeven voor vertrek door Vietnamese consulaten of ambassades) of een goedkeuringsbrief voor een inreisvisum voor Vietnam (visum wordt afgegeven bij aankomst op de internationale luchthavens van Vietnam) geregeld voor aankomst in Vietnam.

Het volgende is extra informatie over vrijstelling voor visum voor Vietnam dat u zou moet weten :

– Paspoorthouders van Thailand,  Maleisië, Singapore, Indonesië, Cambodja en Laos hebben geen toeristenvisum nodig voor het reizen in Vietnam voor minder dan 30 dagen. Paspoorthouders van de Filippijnen hebben geen toeristenvisum nodig voor het reizen in Vietnam voor minder dan 21 dagen.

– Paspoort houders van Korea, Japan, Brunei, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, Japan, Rusland, Italië, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en Rusland hebben geen niet toeristenvisum nodig voor het reizen in Vietnam voor minder dan 15 dagen.

– Paspoorthouders van Myanmar hebben geen toeristenvisum nodig voor het reizen in Vietnam voor minder dan 14 dagen.

– APEC Business Travel Card (ABTC) bezitters van Asia Pacific Economic Cooperation (APEC) leden hebben geen toeristenvisum nodig voor het reizen in Vietnam voor minder dan 60 dagen.

– Het Visum voor Vietnam is niet vereist voor reizen naar Phu Quoc Island (Vietnam). Buitenlanders en Vietnamese onderdanen met buitenlandse paspoorten who die Vietnam binnengaan door middel van een internationale grenspoort en dan reizen naar Phu Quoc Island en in Phu Quoc voor minder dan 30 dagen verblijven zullen ook worden vrijgesteld van visumaanvraag voor Vietnam. Paspoorten moeten voor ten minste 45 dagen geldig zijn. Als bezoekers na aankomst in Phu Quoc Island willen reizen naar andere plaatsen of meer dan 30 dagen op het eiland willen blijven, zal de Immigratiedienst verantwoordelijk zijn voor de afgifte van visa ter plekke.

– Het visum voor Vietnam is niet vereist voor buitenlandse Vietnamezen bij een verblijf van minder dan 90 dagen en met een visum voor Vietnam certificaat voor vrijstelling.

Dat is informatie over Vietnam vrijstelling dat wij u graag willen laten weten.

Visum voor Vietnam aanvragen

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.