Current time in Vietnam:
Dutch

Welke burgers hebben geen visum voor Vietnam nodig?

Alleen burgers van bepaalde landen kunnen Vietnam bezoeken zonder een inreisvisum voor Vietnam. Deze landen bevatten:

– De meeste burgers van AZIATISCHE lidstaten (Thailand, Indonesie, Singapore, Maleisie, Myanmar, Cambodja, Laos, Filipijnen en Brunei) hebben geen visum voor Vietnam nodig voor een bezoek aan Vietnam voor minder dan 30 dagen. Gelieve te herinneren een aanvraag voor een visum voor Vietnam in te dienen als u langer wilt blijven.

– Burgers van Korea, Japan, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland en Rusland hebben geen visum voor Vietnam nodig om Vietnam te bezoeken voor minder dan 15 dagen. Gelieve te herinneren een aanvraag voor een visum voor Vietnam in te dienen als u langer wilt blijven.

– Alle andere burgers zijn verplicht om een visum voor Vietnam te krijgen voor vertrek (visa voor Vietnam afgegeven voor vertrek door Vietnamese consulaten of ambassades) of een vooraf goedgekeurd inreisvisum voor Vietnam (visum wordt afgegeven bij aankomst op de internationale luchthavens van Vietnam) geregeld voor aankomst in Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.