Current time in Vietnam:
Dutch

Wat zijn de kosten voor een visum voor Vietnam ?

De weergegeven prijs op de website www.vietnamimmigration.com is als volgt:

– Servicekosten (zoals in de kolom Servicekosten) zijn  de kosten die u ons moet betalen voor de service van het aanvragen van de goedkeuringsbrief met de code voor het ophalen van het visum bij aankomst in Vietnam op de luchthaven (luchthaven van Hochiminh, Hanoi of Danang). Betaal vooraf met creditcard, Paypal, Western Union of bankoverschrijving. Gelieve ons een e-mail te sturen via info@vietnamimmigration.com als u met creditcards wilt betalen of u kunt direct online aanvragen en betalen met creditcards op www.vietnamimmigration.com.

– Stempel kosten (zoals in de kolom stempel kosten) zijn  de kosten die u in contant geld USD op de luchthaven moet betalen wanneer u het visum daar ophaalt.

Onze servicekosten variëren en zijn gebaseerd op uw groepsgrootte. Grotere groepen kosten minder.

De stempel kosten zijn US$25 voor een enkel inreisvisum, US$50 voor een meervoudig inreisvisum. De stempel kosten moeten in contant geld worden betaald.

Notities :

  • De servicekosten zijn gebaseerd op de normale service met 24 uur verwerkingstijd. Behalve op Zaterdag, Zondag en officiële feestdagen.
  • Urgente visa worden berekend voor specifieke gevallen afhankelijk van hoe snel het visum nodig is.
  • Wij zullen ervoor zorgen dat een visum voor Vietnam bij aankomst op de luchthaven kan word worden opgehaald als er geen speciale verzoeken zijn.
  • De servicekosten zullen vooraf worden betaald met creditcard, Paypal, Western Union of bankoverschrijving.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.