Current time in Vietnam:
Dutch

Manieren om een Vietnamees visum te verkrijgen in België

Belgische burgers die Vietnam willen bezoeken hebben een visum nodig om toegang te krijgen tot Vietnam.

België heeft een Vietnamese ambassade in België, daarom kunnen Belgen gemakkelijk een visum verkrijgen voor Vietnam bij de ambassade van Vietnam.

1/ Vraag een visum aan bij de ambassade van Vietnam in Brussel, België.

Aanvragen bij de ambassade van Vietnam in België is gemakkelijk omdat er een ambassade aanwezig is in Brussel.

Breng alstublieft uw paspoort mee, twee recent genomen foto’s (4×6 cm), en de vergoeding voor de verwerking van het visum. U bent verplicht om het visumformulier in te vullen dat wordt verstrekt door de ambassade en deze in te dienen met de bijbehorende documenten en vergoeding aan de ambassademedewerker om het visum te verkrijgen. Het duurt tot vijf werkdagen om het volledig gestempelde visum van de ambassade te krijgen.

U wordt aangeraden om vooraf contact op te nemen met de ambassade voor verdere benodigdheden, om problemen te voorkomen.

Zie hieronder de informatie voor de Ambassade van Vietnam in Brussel, België

Adres: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussel, België

Telefoon: 32 (0)2. 379 27 37 ;

Fax: 32 (0)2. 374 93 76

E-mail: vnemb.brussels@skynet.be

Website: vnembassy-bruxelles.mofa.gov.vn

2/ Als u geen tijd heeft om naar de locatie van de Vietnamese ambassade te komen of er ver vandaan woont, kunt u online een aanvraag voor goedkeuring doen en het visum bij aankomst ophalen op een van de internationale vliegvelden van Vietnam.

Een online aanvraag voor een visum bij aankomst heeft de meeste voorkeur omdat het snel en simpel is, en er geen documenten nodig zijn, en het kan worden gedaan vanuit het comfort van uw huis.

Voor een online aanvraag gaat de aanvrager naar onze website www.vietnamimmigration.com om het online formulier in te vullen. Binnen 1-2 werkdagen wordt er een visumgoedkeuring verstuurd per e-mail. Let er alstublieft op dat u een kopie van de goedkeuring van het visum moet printen om te laten zien voor het aan boord gaan & het visum bij aankomst te verkrijgen.

Na aankomst op het internationale vliegveld van Vietnam, ziet u het Immigratiekantoor waar visa bij aankomst worden verstrekt. Het uitgiftekantoor voor visa is geplaatst voor de balie voor paspoortcontrole. Ga er heen om uw paspoort te laten zien, uw visumgoedkeuring en wacht tot u wordt opgeroepen voor de stempelkosten en het visum in uw paspoort afgestempeld krijgt.

Lees alstublieft “waar het visum bij aankomst op te halen” voor meer informatie.

Onthoud alstublieft: Voor een visum bij aankomst zijn stempelkosten verplicht te betalen bij aankomst ($25/persoon voor 1 maand en 3 maanden eenmalige entree, $50/persoon voor 1 maand en 3 maanden meervoudige entree, $95/persoon voor 6 maanden meervoudige entree en $135/persoon voor een visum van 1 jaar).

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.