Current time in Vietnam:
Dutch

Manieren om Vietnamese visa te krijgen voor Nederlandse burgers

Nederlandse paspoorthouders die graag Vietnam willen bezoeken hebben een visum nodig om Vietnam te mogen betreden.

Er zijn 2 manieren waarop u een visum voor Vietnam kunt krijgen.

Er is een Vietnamese ambassade in Nederland, dus Nederlandse burgers kunnen daar een Vietnamees visum aanvragen. De ambassade van Vietnam is gevestigd op onderstaand adres:

Adres: Nassauplein 12, 2585 EB Den Haag – Nederland

Telefoonnummer: 3648917, 3644300        Fax: 3648656            Code: 00-31-70

E-mail: vnembassy.nl@mofa.gov.vn        Website: https://vnembassy-thehague.mofa.gov.vn

Er is echter ook een alternatieve optie waar de meeste reizigers uit Europa de voorkeur aan geven – een visum bij aankomst ophalen op een van de vliegvelden in Vietnam met een arrangement van een reisorganisatie in Vietnam.

De meeste reisorganisaties in Vietnam bieden diensten aan voor het regelen van visa bij aankomst voor hun klanten. U kunt een reisorganisatie inhuren zodat zij contact opnemen met de Immigratiedienst van Vietnam om een visumgoedkeuring te regelen waardoor u uw visum kunt ophalen bij aankomst. Met de goedkeuringsbrief bij de hand kunt u deze tonen voor het aan boord gaan en deze laten zien bij aankomst bij het visumuitgiftekantoor om uw visum af te laten stempelen in uw paspoort.

Vraag om visa bij aankomst als u een toer boekt bij een reisorganisatie in Vietnam of als u een online aanvraag doet bij ons op de website www.vietnamimmigration.comOnze prijs is gegarandeerd de laagste & 100% tevredenheid of u krijgt uw geld terug.

Het duurt een paar minuten om uw visum via ons te bestellen en u ontvangt de goedkeuringsbrief voor uw visum in 1-2 werkdagen. Zodra u uw visumgoedkeuring heeft ontvangen, print deze dan alstublieft uit om te laten zien bij het aan boord gaan & bij aankomst om uw visum op te halen.

Lees alstublieft “waar uw Vietnamese visum bij aankomst op te halen” voor meer informatie.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.