Current time in Vietnam:
Dutch

Wat is een Vietnamese visumgoedkeuringsbrief?

Wat is een Visumgoedkeuring?

Een visumgoedkeuring is de brief goedgekeurd, ondertekend en rood verzegeld door de Vietnamese Immigratiedienst (Vietnamese overheid), deze stelt u in staat om aan boord te gaan en uw visum op te halen bij aankomst op een van de vier internationale vliegvelden van Vietnam.

– Normaal gezien krijgt u bulkaanvragen of tot aan 30 personen allemaal geprint in één brief. Dat type brief is goedkoper.

bulk-visa-approval-letter

– Als u zich zorgen maakt om privacy of veiligheid, kunt u uw tussenpersoon vragen om een privé goedkeuringsbrief, en indien van toepassing, de namen van de familieleden of vrienden die samen met u reizen. Dat type brief kost extra geld.

Privé-visa-approval-letter

Print de gehele goedkeuringsbrief (liefst in kleur maar niet verplicht) en vergeet niet deze mee te nemen! Sommige vliegmaatschappijen zullen u vragen om de brief te laten zien voordat u aan boord mag van het vliegtuig en u hebt de brief nodig bij de VOA balie wanneer u aankomt op het vliegveld in Vietnam.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.