Current time in Vietnam:
Dutch

Touristen visum voor Vietnam

Normaal gesproken zullen we een goedkeuringsbrief verzorgen voor het ophalen van uw visum bij aankomst op de luchthaven in Vietnam voor toeristische doeleinden wanneer u zich aanmeldt voor 1 maand visum. Laat het ons echter weten als u echt een visum nodig heeft voor zakelijke doeleinden dan zullen we een goedkeuringsbrief voor een zakenvisum verzorgen. Gelieve onmiddellijk een e-mail te sturen naar info@vietnamimmigration.com als u een goedkeuringsbrief voor een zakenvisum nodig heeft, maar wij u een goedkeuringsbrief voor een toeristenvisum hebben gestuurd. Wij zullen kostenloos voor een nieuwe goedkeuringsbrief zorgen.

Voor een 3 maanden visum, zullen we automatisch een goedkeuringsbrief voor het ophalen van een visum bij aankomst voor zakelijke doeleinden verzorgen, en maak u geen zorgen als u naar Vietnam reist als toerist, met een zakenvisum kunt u door Vietnam zonder problemen als toerist reizen

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.