Current time in Vietnam:
Dutch

Simpele Stappen om een Visum voor Vietnam te krijgen

Vietnam is een boeiend land bedekt met een weelderig groen landschap, schilderachtige heuvelige wegen, natuurlijke zee baai schoonheid en fascinerende kustgebieden. Dat is waarom een groot aantal toeristen elk jaar naar dit land komen. Volgens de toeristische statistieken zijn er ongeveer 5,049,855 internationale toeristen die een bezoek brachten aan Vietnam in 2010.

Als u van plan bent om een vakantie of huwelijksreis naar dit fascinerende land te maken, moet u een visum krijgen voordat u aankomt in Vietnam. Als mensen zullen proberen om het land binnen te gaan zonder een geldig visum voor Vietnam worden ze teruggestuurd naar hun laatste haven van vertrek.

Visum en andere binnenkomst en vertrek voorwaarden kunnen regelmatig veranderen, dus moet u met de nabijgelegen ambassade of het consulaat van Vietnam contact opnemen om de meest bijgewerkte informatie te krijgen. Meestal zijn er vier soorten visa voor Vietnam, zoals toeristenvisum, studentenvisum, zakenvisum en transitvisum. Toeristenvisum is geldig voor 1 maand, terwijl de zakenvisum geldig is voor 3 maanden en doorreisvisum voor slechts 5 dagen. Meestal wordt een studentenvisum geregeld na aankomst.

Het verkrijgen van een visum voor Vietnam is niet een gigantische taak. Hier zijn een aantal eenvoudige stappen die u zou kunnen helpen bij het op tijd verkrijgen van een visum voor Vietnam.

  • Er zijn twee manieren waarop u een visum voor Vietnam kunt krijgen. Een manier is dat u een inreisvisum kunt aanvragen bij de dichtstbijzijnde Vietnamese ambassades en/of consulaten. Als er geen Vietnamese ambassade of consulaat is in uw land, moet u voor de tweede optie kiezen en dat is het “Visum bij Aankomst”
  • n tegenstelling tot het verleden, is het krijgen van een visum niet een tijdrovend en frustrerend proces. Met de implementatie van moderne elektronische systemen voor de verwerking van een reisvisum, is het krijgen van een visum eenvoudig en snel. Visum bij aankomst of een vooraf geregeld visum is de beste optie voor toeristen die geen tijd hebben, niet in staat zijn om de dichtstbijzijnde Vietnamese ambassade te vinden of niet bereid zijn om hun paspoort te sturen via e-mail.
  • Je moet eerst het online aanvraagformulier invullen en de informatie bevestigen voor het verwerken van uw visum. Je moet ook servicekosten betalen via beveiligde online betalingsmodussen.
  • Binnen 2 dagen, ontvangt u de visum goedkeuringsbrief via e-mail Voor aan boord van het vliegtuig te gaan, moet u de goedkeuringsbrief uitprinten en twee pasfoto’s aanhechten.
  • Zodra u aankomt op een internationale luchthaven in Vietnam, moet u de goedkeuringsletter aantonen voor controle bij de landing visum counter en u moet ook betalen voor de stempelkosten. Vietnamese immigratieambtenaren zullen uw visum voor Vietnam binnen 10-15 minuten in uw paspoort stempelen.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.