Current time in Vietnam:
Dutch

Vereisten voor een online visa voor Vietnam

Voor degenen die een visum voor Vietnam willen krijgen van de Vietnamese ambassade of het consulaat, zult u direct contact moeten opnemen met de ambassade / consulaat voor meer informatie, omdat de eisen per ambassade zullen variëren.

Voor degenen die geen tijd hebben of geen Vietnamese ambassade beschikbaar hebben in hun plaats, raden wij aan het visum voor Vietnam aan te vragen via onze service en het visum op te halen bij aankomst op de luchthavens in Vietnam. Vul het online formulier in. zonder vereisten of papier, als u via ons uw visum voor Vietnam wilt krijgen bij aankomst op de luchthavens in Vietnam.

Voor het verkrijgen van een visum bij aankomst in Vietnam, gelieve eerst een goedkeuringsbrief met een code te verkrijgen voor het ophalen van uw visum bij aankomst.

Als u een visum voor Vietnam aanvraagt via onze service, hoeft u geen documenten te overleggen. Vul simpelweg het online formulier in op onze website of e-mail uw aanvraag naar info@vietnamimmigration.com.

  • Volledige naam (zoals in het paspoort)
  • Geboortedatum
  • Nationaliteit
  • Paspoortnummer
  • Aangenomen datum van aankomst en vertrek Vietnam
  • Vereisten enkel of meervoudig visum?
  • Speciale verzoekn (indien aanwezig).

Let Op:

Wij zullen automatisch zorgen voor een visum voor Vietnam bij aankomst als er geen speciale verzoeken zijn.

Neem contact op met de Vietnamese ambassade om van te voren een visum te krijgen als u Vietnam via de weg, per boot of zeehaven wilt binnengaan.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.