Current time in Vietnam:
Dutch

100% tevredenheidsgarantie of geld-terug-garantie bij het aanvragen van een visum voor Vietnam

100% Tevredenheid Of Geld Terug Garantie

Ons terugbetalingsbeleid is van toepassing op toeristenvisa voor een maand met eenmalige of meervoudige entree, in de volgende gevallen:

✓ We betalen 100% terug als u niet tevreden bent met onze service.

✓ We betalen 100% terug als we fouten maken bij uw visumaanvraag OF we regelen een nieuwe voor u zonder extra kosten.

✓ We betalen 100% terug als uw visumaanvraag wordt afgewezen door de Vietnamese Immigratiedienst.

Verwerkingstijd terugbetaling

* De terugbetaling wordt gestort op uw credit/debitcard in 7 dagen of minder, afhankelijk van uw bank.

* De terugbetaling wordt voltooid in 1-2 dagen als u heeft betaald met Paypal.com

Vele Vietnamese ambassades zeggen dat de Ambassade van Vietnam de enige autoriteit is die verantwoordelijk is voor het verstrekken van Vietnamese visa en dat zij visa bij aankomst en online visa niet aanraden. Ze hebben onze website ook op een lijst gezet en gezegd dat we nep of fraudeurs zijn. Dat is oneerlijk en niet waar.

We zijn in 2007 gestart met diensten voor het regelen van pre-goedkeuringsbrieven voor visa voor het ophalen van visa bij aankomst op internationale vliegvelden van Vietnam. De pre-goedkeuringsbrieven voor visa en visumverstrekkingskantoren op vliegvelden zijn afkomstig van de Vietnamese Immigratiedienst (overheid), om het makkelijker te maken voor reizigers om visa voor Vietnam te verkrijgen, in het bijzonder voor reizigers die uit landen komen zonder Vietnamese ambassades of consulaten.

Probeer alstublieft onze dienst uit om de waarheid te ontdekken. We garanderen 100% terugbetaling als u niet tevreden bent met onze diensten of twijfels heeft over onze diensten voor visa bij aankomst.

Onthoud alstublieft dat we geen terugbetalingsbeleid hebben voor het aanvragen van Zakelijke Visa en SPOED of Urgente Visumaanvragen (voor zowel toeristische als zakelijke visumaanvragen) ingediend op onze website. Het is daarom belangrijk om te weten, dat als u uw visumaanvraag bij www.vietnamimmigration.com wilt annuleren, u onmiddellijk contact met ons moet opnemen om onnodige kosten te voorkomen. Zodra een goedkeuringsbrief naar uw e-mailadres is verzonden, kunnen we u de visumkosten niet meer terugbetalen.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.