Current time in Vietnam:
Dutch

Online procedure voor het visum voor Vietnam

Normaal gesproken zullen wij binnen 24 uur na uw betaling de goedkeuringsbrief voor uw visum naar de luchthaven verzenden. Gelieve ons te e-mailen via info@vietnamimmigration.com als u de goedkeuringsbrief na 24 uur niet ontvangen heeft.

Hieronder de procedure.

Stap 1.

Nadat u ons de visa aanvraag naar ons heeft verzonden uw via onze site www.vietnamimmigration.com, zult u een bevestiging van ons ontvangen om aan te tonen dat wij uw visum aanvraag hebben ontvangen.

Wij zullen een betalingsverzoek binnen maximaal 1 kantooruur verzenden na het herzien van uw visum aanvraag om ervoor te zorgen dat het zal worden goedgekeurd. Wij accepteren betaling met creditcards, paypal, Western Union of bankoverschrijving.

Stap 2.

Binnen 24 uur na het ontvangen van uw betaling, zullen wij u de goedkeuringsbrief met de code verzenden voor het ophalen van het visum bij aankomst op de luchtahaven in Vietnam (luchthaven bij Hochiminh, Hanoi of Danang). De goedkeuringsbrief zal per e-mail in JPEG, PNG of PDF formaat in de bijlage worden verzonden.  Gelieve ons een e-mail te sturen via info@vietnamimmigration.com als u de goedkeuringsbrief na 24 uur niet ontvangen heeft.

Stap 3.

Na het ontvangen van de goedkeuringsbrief, , moet u de brief uitprinten om het aan te tonen bij het aan boord gaan van het vliegtuig en uw visum op te halen bij de luchthavens van Vietnam in Hanoi, Ho Chi Minh, Saigon en Danang. Zonder goedkeuringsbrief kunt u Vietnam niet binnen gaan om uw visum op te halen.

Gelieve 2 foto’s met beeldgrootte 4x6cm of paspoortgrootte zoals in uw land + contant geld in USD voor stempel- of immigratiekosten op de luchthaven – 25 USD / enkel inreisvisum of 50 USD / voor elk meervoudig inreisvisum gereed te hebben.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.