Current time in Vietnam:
Dutch

Enige informatie & procedure om een visum te verkrijgen bij de ambassade van Vietnam in België

Zoekt u de locatie van de Vietnamese ambassade in België?

Zie hieronder de informatie van de ambassade van Vietnam in Brussel, België

Adres: Boulevard Général Jacques 1, 1050 Brussel, België

Telefoon: 32 (0)2. 379 27 37 ;

Fax: 32 (0)2. 374 93 76

E-mail: vnemb.brussels@skynet.be

Website: vnembassy-bruxelles.mofa.gov.vn

Belgen die het plan hebben om Vietnam te bezoeken voor vakantie of zaken, zijn verplicht om een visum aan te vragen voor zij Vietnam betreden. Belgen kunnen de ambassade van Vietnam zoals hierboven genoemd bezoeken om een visum aan te vragen.

Bij een bezoek aan de ambassade heeft u nodig: een origineel paspoort, 2 paspoortfoto’s en kosten voor het verwerken van het visum. U wordt aangeraden om vooraf contact op te nemen met de ambassade voor verdere benodigdheden om frustratie te voorkomen.

Als u geen tijd heeft om naar de locatie van de Vietnamese ambassade te komen of er ver vandaan woont, kunt u online een aanvraag voor goedkeuring doen en het visum bij aankomst ophalen op een van de internationale vliegvelden van Vietnam.

Een online aanvraag voor een visum bij aankomst heeft de meeste voorkeur omdat het snel en simpel is, en er geen documenten nodig zijn, en het kan worden gedaan vanuit het comfort van uw huis of kantoor. Het duurt slechts een paar minuten om het online formulier in te vullen.

Voor Belgen, om online een visum bij aankomst aan te vragen, ga alstublieft naar de website www.vietnamimmigration.com om het formulier online in te vullen. Wacht dan 1-2 werkdagen op een goedkeuringsbrief die naar uw e-mailadres wordt verstuurd. U kunt vanaf $6 USD een visumgoedkeuring verkrijgen en als u niet 100% tevreden bent krijgt u uw geld terug.

Let er alstublieft op dat u een kopie van de goedkeuring van het visum moet printen om te laten zien voor het aan boord gaan & het visum bij aankomst te verkrijgen.

Na aankomst op het internationale vliegveld van Vietnam, ziet u het Immigratiekantoor waar visa bij aankomst worden verstrekt. Het uitgiftekantoor voor visa is geplaatst voor de balie voor paspoortcontrole. Ga er heen om uw paspoort te laten zien, en uw visumgoedkeuring en wacht tot u wordt opgeroepen voor de stempelkosten en het visum in uw paspoort afgestempeld krijgt.

Lees alstublieft “waar het visum bij aankomst op te halen” voor meer informatie.

Onthoud alstublieft: Voor een visum bij aankomst zijn stempelkosten verplicht te betalen bij aankomst ($25/persoon voor 1 maand en 3 maanden eenmalige entree, $50/persoon voor 1 maand en 3 maanden meervoudige entree, $95/persoon voor 6 maanden meervoudige entree en $135/persoon voor een visum van 1 jaar).

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.