Current time in Vietnam:
Dutch

Hoe krijg ik een visum voor Vietnam?

Er zijn  2 manieren om een visum  voor Vietnam te krijgen :

1/ Een visum voor Vietnam krijgen bij een Vietnamese ambassade voordat je naar Vietnam gaat. U kunt direct naar een Vietnamese ambassade gaan voor een aanvraag voor een visum voor Vietnam, of u kunt uw visum gestempeld krijgen op een Vietnamese ambassade met een goedkeuringsbrief van de Vietnam Immigratiedienst dat een code heeft waarmee u het op kunt halen in Vietnam. Voor de goedkeuringsbrief, kunt u zich aanmelden bij www.visumvoorvietnam.com of een reisbureau in Vietnam. Ze zorgen voor een goedkeuringsbrief voor u tegen een kleine bedrag voor servicekosten. Gelieve een speciaal aanvraagformulier te gebruiken om uw visum op te halen bij de ambassade of e-mail naar info@vietnamimmigration.com.

2/ Het krijgen van een visum voor Vietnam bij aankomst in Vietnam (ophalen visum voor Vietnam bij de check-in.) Dit is eenvoudig en gemakkelijk, maar weinig mensen kennen deze methode. U kunt het vragen bij elke reisagent in Vietnam of dien online een aanvraag in op www.visumvoorvietnam.com door te klikken op stuur online visum formulier. Wij zullen dan zorgen voor een goedkeuringsbrief om uw visum voor Vietnam op te halen bij aankomst op de luchthavens in Vietnam.

Wij raden u aan ervoor te kiezen om uw visum bij aankomst in Vietnam op te halen. Het ophalen van een visum bij een internationale luchthaven in Vietnam is eenvoudig, gemakkelijk, betrouwbaar, en vereist geen extra kosten. Dit is handig en wetsgeldig nu dat Vietnam meer reizigers en mensen uit het bedrijfsleven aanmoedigt Vietnam te bezoeken. Door het toelaten om het visum op te halen bij aankomst, hoopt Vietnam dat meer toeristen en investeerders zullen komen om te ontdekken en te genieten van de vrede in Vietnam.

Let Op:

Wij zullen automatisch zorgen voor een visum voor Vietnam bij aankomst als er geen speciale verzoeken zijn. Laat het ons weten als u uw visum bij de Vietnamese ambassade gestempeld wilt krijgen via een e-mail naar info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.