Current time in Vietnam:
Dutch

Hoe controleer ik mijn status van de visum aanvraag voor Vietnam?

Voor het controleren van de status van uw het visum aanvraag voor Vietnam, gelieve ons uw naam en uw paspoortnummer te verzenden via info@vietnamimmigration.com dan zal onze live agent het controleren en u spoedig via e-mail beantwoorden.

Waarom kunt u niet online bij ons controleren?

Wegens de beschermng van uw persoonsgegevens en uw vertrouwelijk in ons, slaan wij uw gegevens niet op op onze website. Niemand kan 100% waarborgen dat een website niet kan worden gehackt en natuurlijk kunnen wij niet 100% waarborgen dat onze site niet kan worden gehackt. Om uw privacy te beschermen vragen wij daarom om alstublieft ons via e-mail et contacteren info@vietnamimmigration.com om uw visumstatus te controleren met onze live medewerker.

Waarom accepteren wij geen telefonische controle voor uw visum voor Vietnam?

Een visum verkrijgen om een land in te gaan is zeer belangrijk en het zal u veel geld kosten als u probleem met uw visum heeft. Wij willen geen problemen met uw visum daarom willen wij uw visum aanvraag bevestigen via e-mail. Door het op deze manier te doen, zorgen wij ervoor dat wij alles betreffende uw visum aanvraag goed begrijpen en wij verantwoordelijk zijn voor wat wij u via e-mail bevestigen.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.