Current time in Vietnam:
Dutch

Het krijgen van een visum voor Vietnam is nu mogelijk in slechts 24 uur

VietnamImmigration.Com heeft nu aangekondigd dat zij  een visum voor Vietnam kunnen verzorgen in slechts 24 uur. Aanvragers kunnen hun formulier invullen om express visum verwerking aan te vragen. Dit is ideaal voor diegenen die behoefte hebben om Vietnam te bezoeken voor een noodsituatie reis. Deze faciliteit is beschikbaar zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag, ongeacht het feit dat het een zaterdag of een zondag of zelfs een feestdag is.

“Noodverwerking geschiedt thans alleen via e-mail en niet via de telefoon. het verkrijgen van een visum voor Vietnam is een duur en complex proces, en dus is het erg belangrijk dat wij uw aanvraag goed te begrijpen. Op zoek naar meer informatie door middel van een e-mail maakt de zaken duidelijk “, zegt de woordvoerder van VietnamImmigration.Com.

Naast express visum service, zijn ze ook gespecialiseerd in het leveren van e-visum. Het enige dat de aanvrager verplicht is om te doen is het invullen van een online formulier, hiervoor te betalen door middel van hun G2S paygate en hun goedkeuringsbrief binnen 2 werkdagen te ontvangen. Ze kunnen hun visum laten stempelen bij de balie van de ‘Landing Visum’ balie op de luchthaven.

“Je hoeft zich geen zorgen te maken over dat het geven van uw informatie wordt misbruikt. De site is volledig beschermd en er is absoluut geen kans dat uw gegevens vrijgegeven worden”, aldus de woordvoerder.

Aan het einde van het proces, wordt de aanvragers verplicht om servicekosten en een stempelkosten te betalen. De kosten zijn flexibel en hangen sterk af van de grootte van de groep. Bijvoorbeeld, een grotere groep van 10 personen of meer hoeft minder te betalen. “We kennen de wetten en de cultuur van Vietnam en zijn ons bewust van de regels die het proces beheersen. Met meer dan 10 jaar ervaring in de Vietnamese immigratie industrie, zijn we beter in staat om u te helpen met uw visum problemen”, voegt de woordvoerder toe.

Dankzij het openstellen van Vietnam van de economie, zijn er volop kansen voor mensen die op zoek zijn om zaken te doen in het land. Mensen hoeven niet langer dagenlang te wachten om hun visum te krijgen. Zij kunnen nu meteen het visum krijgen door middel van vooraf goedgekeurde brieven met codes die bij aankomst afgehaald kunnen worden op de internationale luchthavens. VietnamImmigration.Com gebruikt dit systeem om aanvragers te helpen Vietnam in te reizen.

Over VietnamImmigration.Com.: Het bedrijf heeft meer als 10 jaar ervaring in het verzorgen van visa voor bezoekers van Vietnam. Deze visa kunnenverzorgd worden door vooraf goedgekeurde brieven die kunnen worden opgehaald bij alle internationale luchthavens inclusief Noi Bai international airport in Hanoi, Tan Son Nhat International airport in Ho Chi Minh (Saigon) en Danang international airport in Danang.

Om meer te weten te komen bezoekt u VietnamImmigration.Com

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.