Current time in Vietnam:
Dutch

Kan ik het visum voor Vietnam met de goedkeuringsbrief bij de ambassade krijgen?

Ja, dat kunt u doen maar houd er rekening mee dat de goedkeuringsbrief voor het ophalen van uw visum voor Vietnam bij de Vietnamese ambassade of het consulaat absoluut verschillend is van de goedkeuringsbrief voor het ophalen van uw visum voor Vietnam op de luchthavens van Vietnam. Laat het ons weten als u de goedkeuringsbrief voor het ophalen van uw visum voor Vietnam bij de ambassade of het consulaat nodig heeft, anders zullen wij automatisch zorgen voor een goedkeuringsbrief voor het ophalen van uw visum voor Vietnam bij aankomst op de luchthaven.

U kunt echter direct uw visum krijgen bij de Vietnamese ambassade/consulaat zonder de goedkeuringsbrief, tenzij zij een goedkeuringsbrief van Vietnam vereisen voor de afgifte van uw visum voor Vietnam.

Wij raden u aan te kiezen voor uw visum voor Vietnam bij aankomst in Vietnam op de luchthaven als er geen Vietnamese ambassade/consulaat in uw plaats is of u ver van de Vietnamese ambassade/consulaat verwijderd bent. Het ophalen van een visum bij een internationale luchthaven van Vietnam is eenvoudig, gemakkelijk, betrouwbaar, en vereist geen extra kosten. Dit is handig en wetsgeldig nu dat Vietnam meer reizigers en mensen uit het bedrijfsleven aanmoedigt Vietnam te bezoeken.

Gelieve online een aanvraag in te dienen op www.visumvoorvietnam.com door te klikken op online visum formulier sturen of stuur een e-mail naar info@vietnamimmigration.com om de goedkeuringsbrief te ontvangen.

Let Op:

Wij zullen automatisch zorgen voor een visum voor Vietnam bij aankomst als er geen speciale verzoeken zijn. Laat het ons weten als u uw visum bij de Vietnamese ambassade gestempeld wilt krijgen via een e-mail naar info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.