Current time in Vietnam:
Dutch

Kan ik een visum voor Vietnam op dezelfde dag krijgen?

Ja, dat kan. Met onze visum service, kunt u uw visum voor Vietnam bij aankomst op dezelfde dag of sneller krijgen als u dat wilt.

Met onze standaard service, zult u een goedkeuringsbrief ontvangen binnen 24 uur na de betaling en als u het op dezelfde dag wilt krijgen, dan kunt u een e-mail sturen naar  info@vietnamimmigration.com om het op dezelfde dag te verwerken. Houd er rekening mee dat we misschien een extra US$15 in rekening kunnen brengen voor urgente diensten op dezelfde dag.

We sturen normaal gesproken een goedkeuringsbrief voor uw visum voor Vietnam binnen 24 uur na de betaling, gelieve een e-mail te sturen naar info@vietnamimmigration.com als onze agent u niet de goedkeuringsbrief binnen 24 uur heeft toegestuurd zoals overeengekomen.

Indien u een visum voor Vietnam op dezelfde dag wilt ontvangen, klik dan op online visum formulier sturen en stuur dan een e-mail naar info@vietnamimmigration.com om te vragen voor een urgent visum voor Vietnam.

Let Op:

  • Als u een urgent visum voor Vietnam wilt krijgen op zaterdag of zondag of een feestdag, zullen de servicekosten US$180 of meer zijn (met uitzondering van stempelkosten voor een 1 maand enkel inreisvisum).
  • Voor urgente gevallen gelieve een e-mail te sturen naar info@vietnamimmigration.com om ervoor te zorgen dat de e-mail zal worden behandeld als een urgent geval.
YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.