Current time in Vietnam:
Croatian

Zašto odbrati Vijetnamsku Vizu online?

Vijetnamska viza na dolasku (VOA) je počela s radom 2003, a od 2011 je najčešći način dolaska turista iz Australije, Sjeverne Amerike i Europe u Vijetnam. Kako Vijetnam otvara svoja ekonomska i turistička vrata, broj dolazaka se oštro povećavao, svaki put kad je brojanje vršeno. Prateći povećanje broja internacionalnih posjetitelja, usluga Vijetnamska viza na dolasku se razvila kako bi uspjela zadovoljiti potrebe. Poniri trenda koji je internacionalno priznat. Ispod možete pronaći informacije o usluzi Vijetnamska viza na dolasku, te prosudite je li ova usluga dobra za vas.

1. Jednostavna Procedura

Vijetnamska viza na dolasku je jednostavna, samo posjetite web stranicu www.vietnamimmigration.com i popunite online formular. Nakon što popunite formular potvrdite ga i uplatite novac preko kreditnih kartica ili Paypal-a. Potrebno je nekoliko minuta da popunite formular za Vijetnamsku vizu. U roku od 24 sata nakon što ste izvršili uplatu dobiti ćete pismo odobrenja od strane Vijetnamske vlade, koje vam daje odobrenje da pokupite svoju Vijetnamsku vizu prilikom dolska na neki od Vijetnamskih aerodroma. Potrebno je da odštampate pismo odobrenja i pokažete ga prilikom ukrcavanja na avion, te da dobijete vizu kada pristignete u Vijetnam.

Ukoliko planirate doći u Vijetnam kopnom, morate dobiti Vijetnamsku vizu koja se usklađuje s putovnicom. Molim vas da se obratite Vijetnamskoj ambasadi ili konzulatu u vašoj zemlji kako bi ste dobili taj oblik vize, s kojim možete putovati kopnom do Vijetnama.

2. Uštedite vrijeme

Umjesto da idete u konzulat ili ambasadu, te da čekate nekoliko dana dok ne dobijete svoju vizu, sada možete online aplicirati za svoju vizu na www.vietnamimmigration.com i podignuti svoju vizu pri dolasku na jedan od Vijetnamskih internacionalnih aerodroma, u roku od 24 sata nakon što je uplata izvršena. Čak i u hitnim slučajevima, vaša Vijetnamska viza može biti sređena u roku od jednog radnog dana. Ponekad, ambasada/konzulat u vašoj zemlji se zatvori za vrijeme blagdana, ali mi smo otvoreni u Vijetnamu te vi možete dobiti svoju vizu, iako je blagdan u vašoj zemlji.

3. Prijavite se bilo kada i bilo gdje s računarom/laptopom priključenim na Internet

Ne brinite se ukoliko ne postoji Vijetnamska ambasada ili konzulat u vašoj blizini. Vijetnamska viza po dolasku je najbolje rješenje. Čak i kada ste na odmoru u drugim zemljama, možete lako prijaviti se za Vijetnamsku vizu pri dolasku online na stranici www.vietnamimmigration.com. Potrebno je samo nekoliko minuta kako biste popunili formular za dobivanje vaše Vijetnamske vize. U roku od 24 sata od uplate novca, dobit ćete pismo odobrenja od Vijetnamske vlade, koje vam omogućuje nesmetan dolazak na jedan od Vijetnamskih internacionalnih aerodroma kako biste pokupili svoju Vijetnamsku vizu. Pismo odobrenja je potrebno odštampati i pokazati ga prilikom ukrcavanja na avion, te preuzimanja vize na jednom od Vijetnamskih aerodroma kada stignete.

Za više informacija kontaktirajte nas na naš email info@vietnamimmigration.com.

YOU MIGHT BE INTERESTED
Visit this link on mobile
Only from 6 USD/pp
Risky Free:
We charge service fee when your visa application is processed successfully.
Hassle-Free:
No passport send-off. No embassy queuing.
Fast:
Within 48 hours processing time.
Accessible:
100% online. Send and receive by email.
APPLY FOR VISA ON ARRIVAL VIETNAM
VietnamImmigration.com is a commercial website providing service for visa Vietnam and charge service fee. We are neither government website nor affiliated with embassy therefore our fee is higher than official fee from government.